0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инсеминации през ноември и декември!
« Отговор #60 -: Ноември 12, 2008, 16:57:31 pm »
Момичета май ще ходя на поправка. Днес правих тест и е :bfn: У дома имам още един утре ще го направя за по-сигерно. Само не знам и ако неговия резултат е същия да спирам ли сама Утрогестана. Док каза че с него трябва да ми дойде, но не знам, не ми се чака вече...
Поправката не е задължителна, може да си взела изпита, направи си кръвен тест /най-добре/, иначе може да стане "съкатлък". Лекарствата се спират когато каже доки, имай малко търпение, пък дано да бъде възнаградено с  :bfp:!!!
*
« Отговор #61 -: Ноември 12, 2008, 17:11:38 pm »
Момичета май ще ходя на поправка. Днес правих тест и е :bfn: У дома имам още един утре ще го направя за по-сигерно. Само не знам и ако неговия резултат е същия да спирам ли сама Утрогестана. Док каза че с него трябва да ми дойде, но не знам, не ми се чака вече...

Жалко :(
Но наистина, за всеки случай си направи и кръвен тест. 18 дни след реинсеминация - това е значи 3-4 дни закъснение?
Това май не е много, може да е излъгал теста.
*

eloiz

• 167
  • Чакам те бебчо...
« Отговор #62 -: Ноември 12, 2008, 18:18:23 pm »
От утрогестана може да се получи закъснение.При мен беше една седмица след реинсето,но за жалост ми дойде.
Стискам палци при теб да се е получило.
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #63 -: Ноември 12, 2008, 18:23:58 pm »
От утрогестана може да се получи закъснение.При мен беше една седмица след реинсето,но за жалост ми дойде.
Благодаря ти! А ти сама ли спря утрогестана или ти дсйде с него, аз не знам утре ако покаже отр. сама ли да го спра или да чакам.
Възстановявай се от операцията и те чакаме в темичката. :)
« Последна редакция: Ноември 12, 2008, 18:26:10 pm от ivetod »
*
« Отговор #64 -: Ноември 12, 2008, 19:12:01 pm »
Не спирай утрогестана без да ти го е казал доктора.Ако няма бременност цикъла ще дойде независимо от всичко.
Късмет и дано теста да греши!
*
« Отговор #65 -: Ноември 13, 2008, 13:29:23 pm »
Мда, май и аз ще съм на поправка. Пуснах си кръвен тест (инсеминацията беше на 02.11.) Май 11 дни трябва да са достатъчни, ако е станало нещо, кръвният тест да покаже?

бета ЧХГ <0.100

Progesterone ( прогестерон ) 1.73 ug/l
М(до 2); Ж(фол.до 2,овул.- до 3.5,лут.10-35)

Пия дуфастон още. Не знам защо не ми идва М. с толкова нисък прогестерон?
« Отговор #66 -: Ноември 14, 2008, 06:53:09 am »
jp , много съжалявам. Успех следващият път!
Аз да се отчета:
Моята инсеминация се очертава понеделник - вторник. Този път е "подплътена" с Имуновенин 40 ампули и Интралипид, заради имунологичните ми недъзи. Утре трябва да пусна Е2 и ЛХ и да определим за кога ще е Прегнила. Нямам търпение вече да започвам с голямото чакане. :lol:
 Имам 4 фоликула , на които запомних размерите - 15, 16, 17, 20мм и май имаше още , но за тях нямам инфо. :)
 Искрено се надявам някой от тях да се превърне в нашето дългоочаквано бебче!
 Успех пожелавам на всички в процедура!
« Последна редакция: Ноември 14, 2008, 06:54:51 am от fatalwoman »
*
« Отговор #67 -: Ноември 14, 2008, 07:27:49 am »
Благодаря, fatalwoman! Успех и на теб. :)

Аз се чудя дали в следващия ни цикъл ще е ок да правим пак инсеминация - не знам дали този дуфастон нещо не е разбъркал...

Всъщност, ако клиника Надежда почиват през декември, май може да стане така, че да пропусна и два цикъла. :(
*
« Отговор #68 -: Ноември 14, 2008, 07:57:54 am »
Фатал,не остана,стискам ти палци!Аз също очаквам с нетърпение да мине месец и половина и да започвам пак :D!Последния ми резултат от Плевен е готов най-сетне,но Конова отсъства и ще почакам да ми изпрати препоръката си.Хайде по-бързо да идва януари!

*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #69 -: Ноември 14, 2008, 17:02:27 pm »
Здравейте момичета. Днес направих още един тест за по сигурно, но и той е отрицателен. Мисля да спирам утрогестана тази вечер. Пре два дни имах кафеникаво зацапване само еднократно, а сега от врера е по цял ден...и ще чакам новия цикъл. Успех на чакащите!
*

eloiz

• 167
  • Чакам те бебчо...
« Отговор #70 -: Ноември 15, 2008, 09:37:37 am »
Благодаря ти! А ти сама ли спря утрогестана или ти дсйде с него, аз не знам утре ако покаже отр. сама ли да го спра или да чакам.
Възстановявай се от операцията и те чакаме в темичката. :)
Извини ме че късно ти отговарям.Дойде ми с утрогестана.Тогава се обадих на доки и той каза да го спра.Обади се на твоя лекар и тогава го спирай.Дакато няма МЦ има надежда.Понякога и кръвните тестове грешат.
« Последна редакция: Ноември 15, 2008, 09:39:52 am от eloiz »
*
« Отговор #71 -: Ноември 15, 2008, 20:10:32 pm »
Дакато няма МЦ има надежда.Понякога и кръвните тестове грешат.

С тази надежда аз прерових интернета да намеря евентуално следа, че може да е така - но уви, изглежда кръвните тестове са безутешно сигурни. :(
Да ви попитам - ако сте взимали дуфастон - кога мога да очаквам да ми дойде МЦ? Че нямам търпение да започне нов цикъл, с нови надежди...
« Отговор #72 -: Ноември 15, 2008, 21:42:19 pm »
Здравейте и от мен
Днес ми беше второто инсе и сега запозва голямото чакане и надежда
Пожелавам на всички  само   :bfp1:
*
« Отговор #73 -: Ноември 16, 2008, 09:28:26 am »
marykol, дано да се получи!
Време е някой да докладва положителни резултати в тази тема. :)
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #74 -: Ноември 16, 2008, 09:50:10 am »
УСПЕХ,marykol ,в един отбор сме и аз съм след второ инсе и чакам.Дано да се получи този път,дано да посрещнем Коледа бременни.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #75 -: Ноември 16, 2008, 18:18:23 pm »
Момичета, аз наистина вече съм за втори дубъл. Днес ми дойде с ясна кръв, въпреки че не беше през целия ден е по-различно от кафявото зацапване през последните дни. Успех на чакащите!
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #76 -: Ноември 16, 2008, 20:05:57 pm »
Здравейте!
Съжалявам за неуспехите :(.
Ние чакаме да се потвърдят или да се отрекът антиспермални антитела за да видим дали ще правим 3 последно инсе или минаваме направо на ИКСИ
« Отговор #77 -: Ноември 17, 2008, 10:30:44 am »
Здравейте!
Съжалявам за неуспехите :(.
Ние чакаме да се потвърдят или да се отрекът антиспермални антитела за да видим дали ще правим 3 последно инсе или минаваме направо на ИКСИ
Антиспермалните антитела не се ли преодоляват при инсеминация , или греша?
 Ние отново спряхме процедурата.
Успех на всички и много + тестчета ви пожелавам!
*
« Отговор #78 -: Ноември 17, 2008, 14:30:56 pm »
jp на мен не ми се промени цикъла от Дуфастона, дойде си ми след инсето на датата + това че още го пиех, следващия цикъл пак си ми дойде навреме. Има момичета, на които им закъснява или се нарушава цикъла - зависи.
fatalwoman защо спряхте процедурата?
ivetod съжалявам мила, стегни се и давай напред!
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
« Отговор #79 -: Ноември 17, 2008, 17:48:04 pm »
fatalwoman защо спряхте процедурата?
Естрадиола ми на 10 ден беше паднал , най - вероятно според док. е имало преждевременна лутеинизация на фоликулите. :(
 В дневника ми е описано по - подробно.