Ей момичета благодаря Ви, мислех, че съм единствената. Друго си е да знаея, че има и други на моята планета
Понеже още не съм се дипломирала, все си мисля, че ще взема да напиша дипломна по темата.
Относно паническите пристъпи, tzvetenze за всеки те могат да се изразяват в различни симптоми. По дефиниция са следните :
Усещанията, които парализират страдащите от паническо разстройство са:
Затруднения при дишане
Прескачане на сърцето или учестен пулс
Усещане на определени части от тялото си като гума и желе
Пристъп на изпотяване
Задушаване или задавяне, усещане за засядане в гърлото.
Изтръпване или вцепеняване на определени части от тялото
Усещане, че заобикалящата среда е странна, нереална, замъглена и отдалечена
Изключване на ситуации и места, които предизвикват страха
На мен ми се е случвало следното: при силен стрес започват да ми изтръпват краката, ръцете и устата. Последните пъти това се случи в клиниката, където правя процедурите си. И припаданах. Добре, че мъж ми беше в кабинета, а и Владимиров реагира страшно бързо. Страшно съм емоционална и не самото събитие провокира всичко това, а мисълта за него, сценария , който разигравам в главата си.
Осъзнавам, че има ситуации, в които не мога да контролирам това и това ме побърква.
За глезенето, не смятам , че съм от най - коравите жени, но знам къде ми е прага на чисто физическата болка. Ми не е много нисък
Но пустото му бъркане в устата......
Eterna относно хипнозата, подлагала съм се на такава за спиране на цигарите - безуспешно.Не мисля, че съм от хората, които са хипнобилни. Виж относно автохипнозата мога много да говоря, но са малко лекарите, на които мога да кажа: "чакай сега 5 минути да подишам и да се вкарам във филм"
Та по същество за вчерашното ми посещение. Умишлено отидох по-рано, за да се запозная с обстановката, да послушам малко машинките
Зъболекраката се оказа изключително сладка мацка, доста младичка, сладурка.
Излуша ми цялата плеяда, беше изключително мила и емпатична към преживяванията ми.
Направихме план за действие и от другата седмица съм "в джаза"
И ще разказвам.
Първата крачка е направена.