0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Elf

тестовете за овулация
« -: Февруари 20, 2006, 09:58:47 am »
Здравейте момичета!
Е, оказа се, че и аз имам нужда да пиша тук.
Бихте ли ми дали малко повече информация, относно тестовете за овулация: кой използвате вие и доволни ли сте, ориентировъчни цени, как се ползват, всеки ден от месеца ли, с изключение на М. дни или само около 14-тия ден от цикъла?(няма ли да излезе скъпо ако е всеки ден), надеждни ли са и изобщо какво трябва да знам за тях.
Мисля да започна от следващия месец след М., тъй като вече чувствам предм. синдром ииии... явно И този месец не било писано :(
Никога не съм си смислила, че ще е нужен план, тестове, подходящи дни, пози, хранителни добавки....., но се вземам вече в ръце и започвам!(опитваме от септември м.г.)

Моля, кажете ми също, защо след като се оказва, че има такива тестове за овулация, болшинството от вас ползват други, мануални методи. Поне доколкото успях да прочета из форума? Или комбинирате методите?

Благодаря ви предварително и лек ден!
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
тестовете за овулация
« Отговор #1 -: Февруари 20, 2006, 10:00:38 am »
Виж ТУК.
Аз съм ползвала 5+1 за 8 лв.
Re: тестовете за овулация
« Отговор #2 -: Февруари 20, 2006, 10:12:42 am »
Какви са тез мануални методи душата?! Тези тестове са подходящи за хора без СПКЯ и които имат що годе редовна овулация.
Моят съвет е за сега да си правиш тестове един два месеца поне и тогава да минаваш на татък. А относно това, кои са по-добри, има много мнения. Аз използвах Blue Dream, от които бях най-доволна, но пък много момичета не са доволни от тях.
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*

Elf

тестовете за овулация
« Отговор #3 -: Февруари 20, 2006, 11:06:35 am »
Много благодаря за статията, защото в търсачката към сайта не излизаше нищо.
Успех на всиски ни желая :)
тестовете за овулация
« Отговор #4 -: Февруари 20, 2006, 16:01:27 pm »
Елф, не е минало много време, откакто опитвате, може да се случи всеки момент :D
Така или иначе, няма лошо, че си се заела сериозно. За тестовете, да си споделя моя опит - не си уцелих овулацията, а такава доказано имам редовна и по едно и също време, с доста фоликулометрия. Аз се следя с мерене на БТ. При повечето момичета с тестовете е ОК, така че пробвай, но само да знаеш, че има и такива случаи.

Успех :D
Благодаря ти, Бени!

*
тестовете за овулация
« Отговор #5 -: Февруари 20, 2006, 18:32:51 pm »
Благодаря и на теб! Непременно ще дублирам тестовете и с измерване на базалната температура от началото на следващия си цикъл.
А дотогава ще чета вас и статиите в сайта старателно.

Напълно непозната ми е тази материя и да си призная малко ми е трудничко още но все пак успях да си стартирам и овулационен календар :D

Поздрави от мен!
*

Anonymous

тестовете за овулация
« Отговор #6 -: Февруари 21, 2006, 16:17:30 pm »
Цитат на: Lali
Виж ТУК.
Аз съм ползвала 5+1 за 8 лв.

Лали, кажи марката, която ползваш.
тестовете за овулация
« Отговор #7 -: Февруари 21, 2006, 16:51:35 pm »
предполагам е клиър ову-те са по 5 бр. в опаковката + тест за бременност.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
тестовете за овулация
« Отговор #8 -: Февруари 21, 2006, 20:51:12 pm »
Да.
*

Anonymous

тестовете за овулация
« Отговор #9 -: Февруари 22, 2006, 11:34:34 am »