Привет отново!
През weekend-a по пътувахме с приятели и също разговаряхме за различните оферти за здраве,добра форма и т.н.
Много противоречиви мнения...,и аз съвсем се обърках!
Искаше ми се да ти кажа по-конкретно мнение,но уви...явно всичко си е до доверие и вътрешен инстинкт.Аз се рових из сайта,който си го изпратила.Чудесни неща предлагат,на моменти направо чудеса...
,но какво пък,аз лично не се страхувам да импровизирам..,още повече смятам че никога не е ми е излишна повече красота..
Аз честно казано съм от онези,който не само,че не злоупотребяват с препарати,кремове и лекарства, ами съм точно обратното...хиляда пъти премислям и чак тогава...,но в последно време този проклет стрес,умора и това,че все за някъде бързаме и все не можем да стигнем на време,започва да се отразява по-силно и по-бързо отколкото ми се иска,та промених тактиката.....прочитам нещо ново на крак и по-бързата процедура...и смело!!!Убедих се,че хранителните добавки,ако не ми помагат,то поне със сигурност не ми вредят!!
Та такива ми ти работи!!
Едва ли написах нещо смислено..,а да не говорим,че е далеч от темата...,но ако смяташ,че се чувстваш добре от вътрешната консумация на НА,макар и на другата фирма (actavis),значи наистина си струва!
Пожелавам ти голям успех !Усмивки и добро настроение!!!