Моята история е следната:През 2001год.решихме със съпруга ми да имаме дете. Отидох на лекар профилактично и му споделих нашето желание,при прегледа той ми каза че имам поликистоза на яйчниците и е по-добре първо да я лекуваме и тогава да започнем с опитите.Съгласих се(тогава бях на 26) и ми предписа Diane 35 което за 6 месеца беше повлииало добре,но кисти все още имаше.Той продължи лечението до лятото на 2003 кистите наистина бяха в миналото.Тогава обаче аз получих добро предложение за работа и някак позабравих за плановете които имах.В краиа на 2004 напуснах работа и започнахме усилено сус супруга ми да опитваме , но като не се получи до лятото на 2005 започнах да се замислям. Отидох при лекарка която ми бе препоръчана от моя близка.Изписа ми Dufaston за 3 месеца пак обаче ниамаше резултат,пих го още 3 месеца до краиа на миналата година.Миналия месец спрях Dufastona лекарката ми препоръча да си направя лапароскопия,но съпруга ми иска да опитаме поне още 2-3месеца и тогава да се подложа на операцията.Аз обаче започнах да губя надежда че след 1 год. неуспешни опити 2 месеца ще са от значение. Може да ми стискате палци и да ми понагате с календара,който започвам да си водя.