0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Най после се престараших и аз
« -: Февруари 19, 2006, 14:58:40 pm »
Здравейте момичета и от мен.Разглеждам този форум от няколко седмици и се престраших и аз да се вклча.Надявам се тук да намеря добри приятели и съвети.
E
« Отговор #1 -: Февруари 19, 2006, 15:08:58 pm »
Добре дошла и дано не се задържш тук, както се казва  :wink:

Питай и ще ти се отговори!  :)
« Отговор #2 -: Февруари 19, 2006, 15:09:12 pm »
Добре дошла!
Бъди сигурна, че тук ще намериш приятели и съвети, защото всички сме събрани заради едно - желанието за дете, въпреки трудностите. Няма нищо страшно, рядко хапем :hungry:
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*

Anonymous

Re: Най после се престараших и аз
« Отговор #3 -: Февруари 19, 2006, 15:18:18 pm »
Благодар ви за пожеланието, но ми се струва че ще се задържа известно време. Zory
« Отговор #4 -: Февруари 20, 2006, 11:42:56 am »
Здравей Зори :D

Успех и от мен :!:
Благодаря ти, Бени!

*
« Отговор #5 -: Февруари 20, 2006, 11:45:30 am »
Добре дошла, Зори! Пожелавам ти скорошно сбъдване на голямата мечта :)
*
« Отговор #6 -: Февруари 20, 2006, 13:09:38 pm »
Моята история е следната:През 2001год.решихме със съпруга ми да имаме дете. Отидох на лекар профилактично и му споделих нашето желание,при прегледа той ми каза че имам поликистоза на яйчниците и е по-добре първо да я лекуваме и тогава да започнем с опитите.Съгласих се(тогава бях на 26) и ми предписа Diane 35 което за 6 месеца беше повлииало добре,но кисти все още имаше.Той продължи лечението до лятото  на 2003 кистите наистина бяха в миналото.Тогава обаче аз получих добро предложение за работа и някак позабравих за плановете които имах.В краиа на 2004 напуснах работа и започнахме усилено сус супруга ми да опитваме , но като не се получи до лятото на 2005 започнах да се замислям. Отидох при лекарка която ми бе препоръчана от моя близка.Изписа ми Dufaston за 3 месеца  пак обаче ниамаше резултат,пих го още 3 месеца до краиа на миналата година.Миналия месец спрях Dufastona лекарката ми препоръча да си направя лапароскопия,но съпруга ми иска да опитаме поне още 2-3месеца и тогава да се подложа на операцията.Аз обаче започнах да губя надежда че след 1 год. неуспешни опити 2 месеца ще са от значение.       Може да ми стискате палци и да ми понагате с календара,който започвам да си водя.
*
« Отговор #7 -: Февруари 20, 2006, 13:24:06 pm »
Скъпа  Zory, при теб нещата са от главата за краката. Има други важни изследвания и тестове, които трябва да направиш преди лапароскопията. В Зачатие има много полезна информоция - първо се запознай подробно, преди да предприемеш каквото и да е.Намира се в ПОЛЕЗНО. А за лекарката нямам думи - бягай и то бързо.
« Отговор #8 -: Февруари 20, 2006, 13:30:38 pm »
ZORI

Дано бързо се оправят нещата при теб.Както е казала ДО внимателно прочети в каква последователност се правят изследванията и си намери добър лекар.Като за начало погледни тези две статии:
Изследвания при жената

Изследвания при мъжа

От описаните от теб неща така и не разбрах правили ли сте спермограма на мъжа ти или не?!?! Защото за съжаление много често причината за проблемите е мъжкия фактор-както се получи и при нас.Направете спермограмата-поне да знаете къде да търсите пречката.При мъжете поне нещата ставата ясни много бързо и лесно....
*
« Отговор #9 -: Февруари 20, 2006, 13:39:07 pm »
Правихме спермограма и ноември месец и всичко е наред.При мен сащо няма (уж)място за тревоги,но .......
« Отговор #10 -: Февруари 20, 2006, 13:45:50 pm »
цветна снимка правли ли са ти за проходимост на тръбите?хормони?
*
« Отговор #11 -: Февруари 20, 2006, 15:42:01 pm »
Не не съм минала през такива процедури.
« Отговор #12 -: Февруари 20, 2006, 15:47:31 pm »
Ако се решиш на лапароскопия, тъкмо ще проверят проходимост на тръбите.
Но как така, при ПКЯ, не сте правили хормони?
Благодаря ти, Бени!

« Отговор #13 -: Февруари 20, 2006, 15:48:26 pm »
прочете ли това което ти пратих-ще ти стане по ясно какво да правиш-поне в началото.
http://www.zachatie.org/modules.php?name=Sections&op=viewarticle&artid=35

http://www.zachatie.org/modules.php?name=Sections&op=viewarticle&artid=36
*
« Отговор #14 -: Февруари 20, 2006, 15:51:15 pm »
Никакви сериозни иследвания не са ми правени
*
« Отговор #15 -: Февруари 20, 2006, 15:55:20 pm »
Какво мислите да опитвам ли още 2-3 месеца като си следя ову или да не чакам повече?
« Отговор #16 -: Февруари 20, 2006, 16:15:03 pm »
А имаш ли идея какво е положението с овулацията?
Благодаря ти, Бени!

« Отговор #17 -: Февруари 20, 2006, 16:18:19 pm »
ми идея незнам дали има-ама да кажа пак за ЗОРИ - с фолимуметрия най-сигурно....другия начин мерене на Базална Температура и тестове за ову
« Отговор #18 -: Февруари 20, 2006, 17:28:20 pm »
Я си мери температурата 2-3 месаца. Да видиш кога ти е овуто приблизително де, все пак това с температурата не е и 90 % сигурен метод. И тогава на фоликулометрия. А тестовете почти няма смисъл. При жени с ПКЯ дават неверни резултати, макар че аз съм с ПКЯ и ми се засичат нещата, но аз може би съм от този 0,000000000000000001%  :wink:
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*
« Отговор #19 -: Февруари 20, 2006, 17:33:17 pm »
Никога не сум правила тестове за ову и не съм следила Базална температура само по симптоми. Сега започвам с мерене на Базална температура