Моите аргументи в подкрепа на създалата се тема, са следните:
-Бременни с усложнения ще могат ежедневно да споделят преживяванията си и да се подкрепят, без да се притесняват , че създават допълнителни страхове при другите момичета с нормално протичаща бременност. Според мен триместъра на бременността тук е без значение.
-Всеки който желае да помогне , ще помогне, без да поставя условия къде точно да се търси тази помощ.
-ако това е била ниша до сега , явно е назрял момента да се запълни , усложненията , понякога, не са епизодични , а съпътстват цялата бременност.
-темата със сигурност ще бъде полезна , а дали това е наистина така , ще покаже времето , ако им се позволи да си я развият.
-форумът е за взаимопомощ , а това е форма избрана от потребители . Както има тема за ежедневните преживелици на момичета в АРТ-процедури , на правилното място; на момичетата, които забременяват спонтанно; на бременни; на останалите потребители, споделящи ежедневието си ; на майките , защо да няма тема и за тези момичета щом им е нужна?!
-според мен темата не дублира друга и е редно да дадем шанс на развитието й.
п.п.(не знам дали си спомняте , но аз помня , преди около две години , имаше подобна полемика за седмичната тема в един друг подфорум , е, в крайна сметка темата се утвърди там където беше поставена!)