0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте момичета!
Да се преместим в тази тема,че май наистина го обърнахме на чат.
Хубав ден ви желая!
« Последна редакция: Ноември 19, 2008, 14:14:29 pm от jam »
Във всяка стъпка виждай края на пътуването!
*

tancheto

• 199
  • Всичко е възможно!
Re: Нова бременна тема
« Отговор #1 -: Октомври 27, 2008, 11:32:06 am »
Здравейте приятелки!
Толкова близки ви чувствам, че няма накъде...
Хайде да ни растат коремчетата и да нямаме проблеми!
Аз днес съм на работа, чувствам се добре, изключвам гаденето, но май свикнах вече :)

« Отговор #2 -: Октомври 27, 2008, 12:45:14 pm »
Танче радвам се че при теб нещата са добре!
Аз съм на работа днес,дано да не се разболявам повече,че е ужасно.бях на преглед сутринта, с бебчо всичко е наред.Това ме крепи!Сега съм в 8гс(7с4д)
« Отговор #3 -: Октомври 27, 2008, 12:53:24 pm »
 raia123 e права.Нашите проблеми са по различни на мен не ми е удобно да пиша в другата тема. Не искам да разтройвам никой с моите страхове и така нататък.
Бременноста по принцип е нещо хубаво и всяка жена трябва да я изживее пълноценно, а не да чете за проблемите,които може да не и се случат никога. А колкото повече четеш искаш не искаш започваш да се разстройваш и да мислиш за това.
Браво raia123.
« Отговор #4 -: Октомври 27, 2008, 12:55:05 pm »
raia123 много се радвам за теб и бебчето дано всичко да върви все така.
« Отговор #5 -: Октомври 27, 2008, 13:13:49 pm »
Благодаря austriana,да ти се връща!
*

Stela74

• **
  • 139
  • не ми трябва огън,а малка свещица...
« Отговор #6 -: Октомври 27, 2008, 15:49:35 pm »
Здравейте момичета,защо е необходимо да се карате и спорите за глупости.Аз влизам в темата на бременните и чета,но там по принцип виждам все над 30г.с.,а аз например нямам нищо общо с тях.последно четох че се питат за записите на тонове.Поне аз не мога да се намеся(повярвайте ми че съм искала да пиша и да споделя там),а ще ми е приятно да споделям с някого в моето положение.Тук в Зачатие намерих спокойствие и хора с които да разговарям.За да сме тук,това означава че всеки има инякакъв проблем и се бори с него.На всеки му е трудно и иска да намери хора със сходни проблеми.Съжалявам ако поста ми е дълъг и ви досаждам,но исках да изкажа и своето мнение.Лек и усмихнат ден на всички.
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #7 -: Октомври 27, 2008, 15:54:15 pm »
Здравейте момичета,защо е необходимо да се карате и спорите за глупости.Аз влизам в темата на бременните и чета,но там по принцип виждам все над 30г.с.,а аз например нямам нищо общо с тях.последно четох че се питат за записите на тонове.Поне аз не мога да се намеся(повярвайте ми че съм искала да пиша и да споделя там),а ще ми е приятно да споделям с някого в моето положение.Тук в Зачатие намерих спокойствие и хора с които да разговарям.За да сме тук,това означава че всеки има инякакъв проблем и се бори с него.На всеки му е трудно и иска да намери хора със сходни проблеми.Съжалявам ако поста ми е дълъг и ви досаждам,но исках да изкажа и своето мнение.Лек и усмихнат ден на всички.

Здравей! Сигурна съм, че каквито и въпроси да имаш, винаги ще има кой да ти помогне. Всички са били в началото на бременността си. Точно тези в 30 г.с. могат да са ти полезни, защото са минали по твоя път.
« Отговор #8 -: Октомври 27, 2008, 16:52:51 pm »
Мисля, че идеята, която се позагуби, е следната: Като споделите за зацапването си в "Темата на бременните", половината от тези "над 30 г.с." и от вече родилите, ще се включат с мнение по въпроса. Според мен това ще ви бъде 100 пъти по-полезно и успокоително, отколкото като си броите тук колко дни ви продължава кървенето. Няма нищо градивно в тази тема и не виждам на кого би била от полза. А този подфорум е за да помага с информация по конкретни проблеми.
« Последна редакция: Октомври 27, 2008, 17:24:57 pm от Stivarip »
« Отговор #9 -: Октомври 28, 2008, 10:30:17 am »
Моите аргументи в подкрепа на създалата се тема, са следните:

-Бременни с усложнения ще могат ежедневно да споделят преживяванията си и да се подкрепят, без да се притесняват , че създават допълнителни страхове при другите момичета с нормално протичаща бременност. Според мен триместъра на бременността тук е без значение.

-Всеки който желае да помогне , ще помогне, без да поставя условия къде точно да се търси тази помощ.

-ако това е била ниша до сега , явно е назрял момента да се запълни , усложненията , понякога, не са епизодични , а съпътстват цялата бременност.

-темата със сигурност ще бъде полезна , а дали това е наистина така , ще покаже времето , ако им се позволи да си я развият.

-форумът е за взаимопомощ , а това е форма избрана от потребители . Както има тема за ежедневните преживелици на момичета в АРТ-процедури , на правилното място; на момичетата, които забременяват спонтанно; на бременни; на останалите потребители, споделящи ежедневието си ; на майките , защо да няма тема и за тези момичета щом им е нужна?!

-според мен темата не дублира друга и е редно да дадем шанс на развитието й.

п.п.(не знам дали си спомняте , но аз помня , преди около две години , имаше подобна полемика за седмичната тема в един друг подфорум , е, в крайна сметка темата се утвърди там където беше поставена!)
« Последна редакция: Октомври 28, 2008, 10:33:05 am от Eфирче »
« Отговор #10 -: Октомври 28, 2008, 12:25:48 pm »
Здравейте на всички. Как сте днес? Каним всички които са отчели положителни тестчета да заповядат в темата.Тук ще могат да споделят щастието си,страховете си и всичко което ги интересува.Както и всичко останали бременелки разбира се :)
*

Stela74

• **
  • 139
« Отговор #11 -: Октомври 28, 2008, 18:10:59 pm »
Лелеееееееееее,направихте го глобален проблем за това че сме решили да се съберем тук да си споделим.Момичета не се заяждайте.Ако темата не ви харесва не влизайте да четете,но не пишете такива неща.Жекова и аз съм с дископатия,така че ще мога да се включа,но дано когато забременеете всички(искренно ви го пожелавам да имате не 1,а поне 2 деца)не ви се налага всеки ден да се чудите какво ще стане и дали утре ще си още бременна.Всички имаме проблеми незвисимо от какъв характер.
а сега..Криска ,радвам се че си по добре и очакваме в петък добри новини.пожелавам ти бебока да е добре и да е пораснал.и аз се чувствам много зле от папаверина.
Танче и аз мисля като теб.С най голямо желание ще започна да пиша в другата темичка,но нека мина критичните начални месеци,че от както видях +++ все съм на ръба.Не мога да се почувствам бременна.
« Последна редакция: Октомври 28, 2008, 19:13:28 pm от Stela74 »
*
« Отговор #12 -: Октомври 28, 2008, 18:11:41 pm »
пак се почна.... Няма ли да оставите темата на мира???

Аз да се отчета - от няколко дена съм малко по добре,но продължавам с кафеникаво зацапване. Доктора не ми намали дозата и си оставам на 3х2 утрогестан вагинално, 3х2 папаверин и 3х1 ношпа. Много ми се гади от папаверина. Забелязах и нещо друго че като седа дълго време в офиса започва да ме боли жестоко кръста. В петък съм на контрола и после ще докладвам.

А аз тъкмо се зарадвах че поотмина и от 3 дни нищо,е днеска пак зацапване-направо ми се дорева.Криска,а ти нош-па само при болки ли го взимаш,защото на мен доки ми каза само ако имам болки,а аз нямам и не го пия.

*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #13 -: Октомври 28, 2008, 18:16:04 pm »
пак се почна.... Няма ли да оставите темата на мира???

Аз да се отчета - от няколко дена съм малко по добре,но продължавам с кафеникаво зацапване. Доктора не ми намали дозата и си оставам на 3х2 утрогестан вагинално, 3х2 папаверин и 3х1 ношпа. Много ми се гади от папаверина. Забелязах и нещо друго че като седа дълго време в офиса започва да ме боли жестоко кръста. В петък съм на контрола и после ще докладвам.

А аз тъкмо се зарадвах че поотмина и от 3 дни нищо,е днеска пак зацапване-направо ми се дорева.Криска,а ти нош-па само при болки ли го взимаш,защото на мен доки ми каза само ако имам болки,а аз нямам и не го пия.

Парси взимам си го всеки ден по 3 пъти заедно с другите лекарства. Доколкото знам то също е мускулоотпускащо и се дава и за задържане а е и безвредно. А помежду другото на мен изобщо не ми помага за болките...
*

Stela74

• **
  • 139
« Отговор #14 -: Октомври 28, 2008, 18:31:48 pm »
И аз мисля че са взаимно заменяеми.поне на мен ми ги сменяха.Парси,кога ще ходиш да чуете сърчицето или аз съм пропуснала нещо?Съжалявам ако е така.Лека вечер момичета.
« Отговор #15 -: Октомври 28, 2008, 18:37:35 pm »
Здравейте и от мен,малко късно се включвам.
Криска,при мен зацапване няма от няколко дни,но затова пък цистита се обади.Аз спрях вагиналния утрогестан,и сега съм само на 3 по1.
Сега обаче имам друг проблем-температура,днес не успях да я измеря на работа но беше към 37,2,а сега е 37.Четох че е нормално за първия триместър но се притеснявам все пак.Може ли да ми навреди?
Парси не се притеснявай,и аз бях така и то доста време.Ти имаше ли киста че не мога да се сетя?
Дано при останалте нещата да са наред.
*
« Отговор #16 -: Октомври 29, 2008, 07:44:33 am »
Здравейте момичета.
Криска на мен по принцип нош-па много ми помага за болките,когато имам такива.
Рая,нямам киста обаче все правя такива изпълнения :lol:
Иначе за сърчицето ще ходя в Четвъртък или Петък-днес ще звъня на док да каже :)

*

sesi

• 218
  • Прави добро и ще получиш добро!
« Отговор #17 -: Октомври 29, 2008, 08:12:36 am »
Здравейте момичета и аз бях няколко дни със зацапване но си спря от самосебеси,вчера бях на консултация и аиде пак проблем с кръвното 140-80 незнам вече какво да правя пия допегит 2 по 1/2 а от днес сутрин 1/2 вечер 1 някои имал ли е подобен проблем пишете моля ви  :ask:
« Отговор #18 -: Октомври 29, 2008, 10:00:09 am »
Добро утро поспалани!
Parsi/успех при доктора!Сеси,чувала съм за момичета с твоя проблем,с подходящите лекарства няма да имаш проблеми.Мисля че заради високо кръвно се ражда секцио.Незнам в коя седмица си?
*

tancheto

• 199
  • Всичко е възможно!
« Отговор #19 -: Октомври 29, 2008, 10:21:35 am »
Здравейте момичета!
Много се радвам, че сте по-добре.
Криска и аз работя в офис и съм същата работа, кръста така ми се схваща, че като стана..ама аз и се сецнах леко преди няколко дни, та и опашката ме боли..
Парси стискам палци да чуете сърчицето!
Рая за температурата мисля, че е абсолютно нормална, но за успокоение питай док.Аз също съм все около 37 ТТ .
Много ми се гади в последните дни и вечер почти не мога да ям, но милото ме кара, заради бебчо, казва нали трябва да расте и аз ям, какво да правя :)
Стела ще стигнем до края, вярвай!