Рая,
обръщам се най-вече към теб, като към автор на темата, но и към другите рискови бременни. Следя ви темата от самото начало, тъй като и аз се числя към вас.
Имате подкрепата ми
и стиснати палци
да си износите до финала бебетата и да ги родите
живи и здрави! (На мен не ми се е случвало.
)
И преди съм ви писала, че ви подкрепям, но постингът ми е бил изтрит.
Ами Рая, честно, и аз се учудих, че идваш до Русе, а си от Варна. Но щом тук д-р Минчева е намерила начин да ти бъде от полза и да прекара вливането по Каса - радвам се за това.
Аз обаче, за разлика от теб, през цялата бременност пътувах до София, за да бъда следена от д-р Мазнейкова, защото я смятам за далеч по-добър специалист от русенските и там съм лежала в болницата при нея. Естествено, исках и там да родя, но не стигнах до София. Правих ФМ и при други двама лекари - пак в София. Но д-р В.Димитрова ми взе 100лв. и се държа изключително грубо. Първата ми бременност бе следена във Варна от д-р Цветкова; резултат - раждане на увредено дете, чиято малформация Цветкова е видяла, но не ми казала, за да не ме стреснела.
Крайно
непрофесионално от нейна страна.
От втората си бременност имам едно мъртвородено и едно дете с редица усложнения и с вероятност да не оживее в първите дни. За щастие, сега вече е здраво.
Всъщност, защо те занимавам с всичко това? За да споделя с теб, че нямам доверие на специалистите в Русе, че и на тези във Варна. Може би, не съм попаднала на верния лекар, знам ли... Не съм била пациент на д-р Минчева, само визуално я познавам. Така че, не мога да кажа нищо за нея.
Винаги съм си мечтала за поне две или три деца. Но, ако някой ден, забременея отново, не знам ... не си представям колко ще се страхувам и ако има как ще ми се иска цялата бременност да я изкарам в болницата в София при Мазнейкова.
Още веднъж,
Рая, Гане, Огняна, Стела, jul4e, както и към Фаталната жена и Криска,
от сърце ви желая да се радвате на
живо и здраво дете!
Пропуснатите моля да ме извинят.