Мимче, за съжаление не всичко в София е свет! Свестните специалисти се броят на пръсти, къде са - няма значение. В София дори са се събрали доста повече от тези, за които бялата престилка не значи нищо. Била съм и в "кухнята", така че мнението ми не е голословно. Екипността между специалистите е сведена до нула. А смятам, че именно сътрудничеството между специалистите води до успешен резултат. Явления като липса на отношение, отговорсност и безинтересованост са повсеместни, да не говорим за такива като липса на компетенция и меркантилност, но изобилстват малко повече тук.
И аз съм от София, и какво от това. Пътувах до Плевен. Мрънках за Плодвив. Честно казано и до Русе бих стигнала, особено като видя гримасата на скъпия за това колко ще ни излезе една вливка имуновенин, при положение че не е асимилирал още сумата за фраксимарин на месец
Така че... и от София пътуваме, зависи кой къде намери ЧОВЕКЪТ, който да му помогне да си разреши проблема!
Сори за спама! Въпросът е в това как да накараме повече лекари да търсят пътеката за вливане на имуновенин, както и прилагане на други медикаменти по възможност, през касата!
Така че Рая, ако твоята д-р Минева е така добра, да сподели! Когато имаме конкретна информация ще е малко по-лесно да се аргументираме в търсенето на правата си.