0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Момичета, на 28.02 направих спонтанен аборт. След това мензиса ми дойде на 24.03. До момента, през всичките години цикъла ми е бил точен като часовник - 28 дни.
От мерене на базална температура и правене на фоликулометрии мога да кажа кога съм в овулация. Винаги е настъпвала 14-15-ти ден. Сега обаче, вече 18-ти ден температурата не се е вдигнала повече от 36,5-36,6.
Така, както си мисля, този месец може и да нямам овулация.
Колко време след аборта всичко си идва на мястото?

Първия цикъл след мисседа (9 г.с.) аз също нямах овулация по БТ и ову тестове.

Какво имаш предвид, под това че понякога причината е в майката :oops: Какви са възможните причини? Защото вече се чудя какво да правя.
Ами през цялото време докторите ми повтаряха,че проблемът сигурно е бил в плода, но в крайна сметка се установи че аз имам някакво автоимунно заболяване(не се знае какво).
Когато имаш мисид или спонтанен аборт, казват за да те успокоят или и аз незнам защо , че може да е било за добро,защото организмът си знае кой плод да задържи и ако плодът има дефект организма го изхвърля. При тази бременност бях с кървене почти три мсеца,но с помоща на утрогестана успях да го задържа.
здравейте отново от мене не съм писала скоро,миналата седмица прокървих и полежах няколко дни в майчин дом,направих си и биохимичен скрининг и ново 20 гранични стоиности,предлагат да се повтори в 15г.с и да се направи фетална морфология.От ново чакане и отново нерви,иначе пия какви ли не лекарства ел тирокс,допегит,утрогестан, но шпа...Пожелавам на всички мами лека и безпроблемна бременост.
*
Бременна съм в края на 7 г.с,но снощи прокървих.Това,което ме притесни е ,че имаше лека прерязваща болка и зацапването беше премесено с малко кръв.Днес няма нищо,пия 3*2 но-шпа,3*3 утрогестан и спрях фраксипарина и аспирина за днес.Знам,че може и да не е повод за паника,но не знам защо беше това зацапване?!

*
Обади се на лекаря си да те види, пък до прегледа си почивай. Не подценявай зацапването. Най-вероятно е безобидно, но не пречи да се презастраховаш за твое спокойствие.
*
Всичко с бебето е ок,живо е и е 14 мм.Док каза,че зацапването най-вероятно е от Фраксипарина.Сега съм добре,всичко отшумя.

*
Всичко с бебето е ок,живо е и е 14 мм.Док каза,че зацапването най-вероятно е от Фраксипарина.Сега съм добре,всичко отшумя.
Почивай си повече и не се тревожи, до колкото можеш разбира се. Стискам ти палци!
*
Днес пак има малко зацапване,но вече ми писна и само се обадих на док.Той изобщо не се впечатли и каза,че е от Фраксипарина,но да продължавам да го бия.Само аспирина спирам за сега.Човек да се побърка малко е :x

*
здравейте,аз сам нов посетител на този сайт,отскоро използвам календара и мисля че е много полезен.Радвам се че има хора като вас,минали по тези пътеки,тъи като аз съм млада и за пръв път се опитвам да забременея,но без успешно.МИналия месец мисля че направих спонтанен аборт,още в началото,така и неразбрах,защото кървенето си беше като при цикъл,а гинекологът ми не можеше да потвърди наличие на бременност(въпреки че имах всички симптоми),тъи като беше много рано.Сега пак ми закъснява с няколко дни но не се надявам излишно за да не се разочаровам.
Исках да ви благодаря,за твмите и меннията,както и информацията,която споделяте!
лек ден!
:):)url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=di_1984][/url]:)
*
Днес сутринта се събудих с кръвоизлив.Слава Богу,бебо е добре,даже помръдваше.Кръвоизлива не разбрах от какво е ,но сега трябва да полежа,

Ох,Тини!
Полежавай си,недей да се моткаш насам-натам. :wink:Желая ти успех,и дано този път се роди едно прекрасно създание! :bighug:
*
Кървенето е ,защото сега ми е датата на цикъла.Иначе нищо обезпокоително около бременността няма.

*
Стискам палци на бременните във форума- дано си износите здравите бебенца до 9 месец.

На момичетата преживели "загупа" искам само да споделя че и след двата си спонтанни аборта имах продължително кръвотечение.
Ислед двата пих МЕТАРГИН за намаляване и спиране на кръвотечението но моменталният ефект и в двата случая дойде след като пих чай от БЯЛ РАВНЕЦ.

1 чашка сутрин на гладно, и една чашка вечер преди лягане вършат чудеса.
Възможно е да ви се напрегнат гърдите, това е от чая, не се шашкайте.

В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ГО ПИЙТЕ АКО КЪРМИТЕ, АКО СТЕ БРЕМЕННА И ЛИ ИМАТЕ НАЙ-МАЛКОТО СЪМНЕНИЕ ЗА БРЕМЕННОСТ.
Надявам се да съм била полезна на някой...

:)