0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
Приятелка, подрепям написаното от Таня!
Нека отиде да я видят на 24 ден от трансфера се вижда плоден сак.
Дано всичко бъде наред и близката ти има успешна бременност!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*

приятелка

Благодаря ви момичета  :bighug:
След прегледа се установи, че всичко е наред.Бременна е с три бебока. Едното ще го редуцират.
Пожелавам Ви от сърце да прегърнете своето щастие :bori_002: :bori_015:
*

Asia_8181

Zdraveyte momi4eta! Iskam i az da spodelya straha si! S maja mi ne sme v BG, napravih si test za bremennost koyto izleze ++, polu4ih normalno karvene koyto po4na v perioda na mese4niya mi cikal daje malko sas sasireci no o6te ne e spryal a samo namalya,samo vednaj za kratko vreme mnogo malko me zabolya pod koremnata 4ast. Doktorat ot barza pomo6t kaza 4e ima 2 vazmojnosti - ili da sam napravila abort ili vse o6te da sam bremenna. Dadoha ni 4as za 4etvartak no nikakvi lekarstva za zadarjane na ploda a samo fol.kis. Dali naistina sam napravila abort ili day boje vse o6te da sam bremenna? Mnogo me e strah, Molya Vi pi6ete mi  :(
Re: Бременни след спонтанни аборти и бременн&
« Отговор #143 -: Март 22, 2009, 21:53:00 pm »
Здравей Asia,добре би било да се успокоиш като начало,защото с напрежение и страх само си вредим.При мен имаше обилно кървене,от деня на цикъла ми,което беше 4-5 дена.След това кръвния тест отчете положителен резултат.През цялото това време и  до този момент съм с терапия за задържане  и с препоръки да лежа.Всичко е много индивидуално обаче,аз съм след икси процедура.Надявам се да е адекватна помоща,която си получила,въпреки ,че на мен ми изглежда малко несериозно,това с двата варианта и фолиевата киселина.
Пожелавам ти много късмет и успех!
« Последна редакция: Март 22, 2009, 22:42:09 pm от venifear »
*

Asia_8181

Blagodarya Veni, dano vsi4ko da e ok i pri teb mila. Vazmojno li e da ne mi davat lekarstva za6toto sam v ranna riskova bremennost (ako ne sam napravila aborta)? :(
*
Здравей миличка,
Аз живея в Холандия. Имала съм две бременности, които за съжаление завършиха зле още в пета седмица. Ходила съм в Бърза Помощ и освен преглед друга помощ не съм получавала от лекарите. Абсолютно нищо не са ми изписвали.  Казваха че в случай на кървене в толкова ранна бременност нищо не може да се направи. :?
Все пак ти не се отчайвай и не мисли за най-лошото. Дано до следващият преглед нещата се оправят и видите ембрионче. Стискам ти палци  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
Ася в кой град в България си?
Звучи ми несериозно ако положението ти е тежко да те оставят чак за четвъртък!
Отиди в някоя болница, частен център, знам ли?
Ако си бременна, задържащата терапия е задължителна.
Била съм с кървене(отлепване на плодния сак) в 10 седмица и съм била на инжекции и други медикаменти!
Задържахме бременноста, потърси помощ и се успокой!
 yahoo_17КЪСМЕТ!

П:П:-ползвай KREDOR и така ще пишеш на кирилица.
Той се намира над самата ти публикация докато я пишеш.
Кликваш на режима пред него избираш ВР и готово!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*

Asia_8181

Бльгодаря Ви Melody01 i Mishanta!
Melody01 много съжелявам за случилото се с теб и аз истински се надявам да видим ембрионче, но мисълта че даже и да го видим - може да го изгубим не ме оставя на мира.
Mishanta за съжаление не съм в България, с мъжа ми сме в Лондон.
Момичета ако не съм направила аборт и видим ембриончето и не ми дадат никакви медикаменти за задържане на ембриона най вероятно аз ще се върна в БГ. Между другото все още продължава да ми идва по-малко, особено като отида по малка нужда винаги виждам червено в тоалетната хартия.
Благодаря Ви много, какъвто и да е резултата пак ще ви пиша.
*
Здравей Азия,
Преди седмици след последният ми спонтанен аборт едно от момичетата тук ми изпрати линк на сайт от където може да поръчаш крем, който съд-жа прогестерон
Сайта е:http://aquasource.co.uk/Products/products.html?dist=50035027
Аз все още не съм го купила, но ти може да провериш. И тъй като живееш в Лондон ще ти е по-лесно да си поръчаш. Крема се нанася на нежните места от тялото където кожата е по-тънка. Например вътрешната част на бедрата мисля че беше два пъти на ден.
Желая ти успех миличка и дано всичко се оправи  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :hug2:
*

Asia_8181

Здравейте Момичета!!! Оказа се обаче че съм направила спонтанен аборт, а толкова много се надявах да видят ембрионче....Много ми е тъжно и чак сега разбирам жените, които са преживели това.  Сега молбата ми към ВАС е ако може да ми отговорите на два мои въпроса, защото не ми излизат от ума: има ли раск че при следващото ми забременяване пак мога да направя сп.аборт защото вече съм направила веднъж и трябва ли да чакаме 6 месеца за да правим пак опити за забременяване. Не е ли достатъчно да кажем два месеца, защото много искам да си гушна едно бебче. 
    Моля Ви пишете ми, ще чакам отговорите Ви.
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
Asia_8181 не е задължително спонтаннияаборт да се повтори. Не се натоварвай излишно в такива филми, няма смисъл. По отношение на чакането е добре да минат поне 3 месеца, след което да отидеш на преглед и ако нещата са наред, доктора да ти даде зелена светлина. пожелавам ти бързо възтановяване и скоро да прегърнеш своето бебе. :)
никога не отстъпвай на принципите си!
*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
    Здравейте Момичета!!! Оказа се обаче че съм направила спонтанен аборт, а толкова много се надявах да видят ембрионче....Много ми е тъжно и чак сега разбирам жените, които са преживели това.  Сега молбата ми към ВАС е ако може да ми отговорите на два мои въпроса, защото не ми излизат от ума: има ли раск че при следващото ми забременяване пак мога да направя сп.аборт защото вече съм направила веднъж и трябва ли да чакаме 6 месеца за да правим пак опити за забременяване. Не е ли достатъчно да кажем два месеца, защото много искам да си гушна едно бебче. 
    Моля Ви пишете ми, ще чакам отговорите Ви.
Asia_8181,  в товят случай въобще не необходимо да чакаш. Аз преди 1 седмица преживях същото.Това, което ти се е случило на английски го наричат chemical pregnancy т.е. толкова ранна, че я губиш преди ( или със) цикъла. Дори и спонтане аборт не го водят. Реално имплантация е имало само за няколко дена понеже ембрионът се имплантира средно на 9-10 ден, а цикълът ти идва на 14-15ти ден. Дори няма време лигавицата ти да стане много повече от нормалното за всеки цикъл т.е. няма кой знае какво да се въстановява. Това се слува при много жени, но те въобще не знаят, че са били бременни, защото обикновено повечето хора правят тестове след като не им дойде МЦ. За този вид ранна загуба не е необходимо да чакаш. Можеш да си почваш опитите, когато се чувстваш готова. В твоят случай ти още имаш слабо кървене, така че може да се наложи да изчакаш до слевашият МЦ. Дори след спонтанен аборт не е необходимо да се чака повече от един цикъл, нищо че много лекари казват да чакаш три. Виж тук: http://www.babyhopes.com/articles/aftermiscarriage.html
Поздрави.

Боби
« Последна редакция: Март 29, 2009, 08:00:58 am от Bobbie »

*

Asia_8181

Благодаря Ви момичета.

Bobbie много ти благодаря за информацията и сайта, наистина много ме успокои, сърдечно ти благодаря. И нека в най-скоро време да се похвалим със  :bori_007: :bori_004:  Благодаря ТИ!!!
Не губете надежда![
След 5 аборта на 8-ми март ни се роди най-прекрасната бебка на този цвят!
Имах и миседи и спонтанни аборти, но след терапя с утрогестан и аспирин успях да я износя до край!
Желая на всички момичета от тази тема да се похвалят с мой резултат.

П.С. В чужбина не прилагат терапии за задържане на ранни бременности. Под предлог че се раждат много деца с увреждания, но понякога причината е в майката. При мен причина не беше открита.
*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
Не губете надежда![
След 5 аборта на 8-ми март ни се роди най-прекрасната бебка на този цвят!
Имах и миседи и спонтанни аборти, но след терапя с утрогестан и аспирин успях да я износя до край!
Желая на всички момичета от тази тема да се похвалят с мой резултат.
Честито миличка. Много се радвам. Да ти е жива и здрава.

Боби

*
Честито Астуриана!Да ви е жива и здрава малката дъщеричка!Възхищавам се пред смелостта,търпението и куража ти!Такава хубава новина като твоята ме карат да си връщам надеждата,че може и аз след 4 аборта да имам мечтаното бебе! :welcome3:

*
Честита рожбичка,Аустриана!
Да ти е жива и здрава!
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Честито и от мен аустриана! Получила си най-хубавия подарък, след всичко преживяно!Направо ми служи за пример куража и силата ти! Дано всички скоро да се похвалим с такова щастие!
*
Честито, Аsturiana! Това е прекрасната новина!
Бързо възстановяване на теб и много здраво бебче!
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
Asturiana, честито бебче! Даде ми кураж и надежда.
Какво имаш предвид, под това че понякога причината е в майката :oops: Какви са възможните причини? Защото вече се чудя какво да правя.