0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте и от мене май и аз ще се включа към тази темичка.Бремена съм в 8ма г седмица,имам неуспешна бременост преди 1 и 6м/мисед аборт/Сега съм пак с две различни мнения и незная дали да не потърся трето.Единият лекар ми казва че има нещо до плода ама и той не знае какво е ,посетих за второ мнение Мазнейкова ,тя казва че имам двурога матка и засега всичко се развива нормално, амо възможно ли е до сега никои да не я видял.Отгоре на всичко съм с високо кръвно от дете,а вчера като за капак си пуснах Тсх и се оказа че е повишен и днес съм на ендокринолог.Тайничко се надявам този път да си имам бебе,макар че почти не мога да спя и да се храня ат притеснение.
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Нушето, със сигурност потърси трето мнение! Успокой се и хапвай, защото бебчо има нужда от теб и от храната която поемаш! Много :goodluck:, много ти стискам палци този път всичко да е наред и на финала да гушнеш своето бебче!
*

ani 258

• *
  • 10
  • Усмихни се, и продължи на пред
Нуше! Отиди при трети лекар, но в началото или въобще не му казвай, какво са видяли другите лекари. Попитай дали всичко е нормално. Ако каже, че има нещо, което го притеснява, питай много, докато си сигурна, че нямаш други въпроси. Не се притеснявай да питаш. Докато не ги питаш тези доктори, нищо няма да ти кажат. Изтърсят нещо, а после иди и се чуди какво е! Пожелавам ти успех и дано всичко се развие както искаш, и накрая да си гушкаш мъничко  ylinfant. Стискам ти палци. :balk_103:

здравейте днес посетих д- Дяволов ,които отново чу пулса на бебето и каза че не вижда нищо обезпокояващо ,но за всеки случай ми изписа утрогестан.Относно хормоните ендокринолога иска отново да ги пусна утре и тогава ще реши ,но явно се съмнява за Тириодит на Хашимото,а аз се надявам ако се наложи лечение Тсх да влезе в норма и да няма последствия за бебето.Благодаря на всички за добрите пожелания.Една голяма прегрътка от мене.
*
... посетих за второ мнение Мазнейкова ,тя казва че имам двурога матка и засега всичко се развива нормално, амо възможно ли е до сега никои да не я видял...

Нуше, моята двурога матка я видяха за първи път малко преди втория ми аборт. Така че всичко е възможно. :wink:
Стискам палци всичко да е наред и на финала да гушнеш едно малко здраво бебе.
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Браво! Много се радвам за теб! Дано и всичко нататък да е ок! По-малко се притеснявай, защото и бебчо се притеснява!  :bighug: :goodluck:
*
Здравейте, момичета! През доста неща минах, но до сега не съм се сблъсквала с аборта. За съжаление ще ми се наложи и това да опитам. Днес ми е 32 ден след трансфер-ЧХГ 630iu/l, като на 19-ти ден беше 520mu/ml. Явно е кухо яйце, защото преди седмица видяхме плоден сак. Много ме е страх! Изобщо незнам какво е кюртаж, мисед и т.н. Незнам какво да очаквам :(.
*
cream, не се притеснявай за физическата болка - почти няма такава - прави се с пълна упойка. Само психическата болка е жестока! :(
*
cream, съжалявам  :?
 :hug2:
*
Има ли шанс да ми се размине кюртажа и да е само спонтанен аборт или вече е късно?

P.S. Имам предвид като спра лекарствата.
« Последна редакция: Март 12, 2009, 16:26:37 pm от cream »
*
Cream, много съжалявам.Има шанс да ти се размине кюртажа, стига плодния сак да се е отлепил целия и матката да изхвърли сама всичко съдържимо.Може и да се наложи да пиеш антибиотик.
*
Криим,много съжалявам да прочета какво се  е случило с теб-така се радвах на положителния ти тест :(След моето инвитро също се оказа кухо яйце-установихме го в 6 г.с.Кюретаж не се наложи,изхвърлих плодния сак спонтанно.Възстанових се напълно и след 35 дни имах нов цикъл.Болка при спонтанното изхвърляне не мога да кажа ,че нямало,но не беше кой знае какво-всичко свърши за около 2-3 часа.по-добре е е ако всичко се изхвърли от само себе си и не се стигне до кюретаж в този ранен срок на бременноста.Но ако се стигне до кюретаж,не се притеснявай-там пък изобщо нищо не се усеща,но се възстановяваш по-бавно.

cream,много съжалявам!Но док каза ли ти вече че е кухо яйце и да спираш лекарствата?

:bighug:
*
Док се консултира със Стаменов и ми спряха лекарствата. Сакчето почти не се виждаше. Чакаме цикъла и след него ще се реши дали ще има кюртаж. Много боли..... от надеждата, не физически...
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
 cream-мила  :bighug:  и   незнам какво повече да кажа .Много съжалявам   за всичко .

*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
 Кремче, знам как се чувстваш!!! Дано скоро надеждата измести мъката, която изпитваш в момента!!!

*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
Има ли шанс да ми се размине кюртажа и да е само спонтанен аборт или вече е късно?

P.S. Имам предвид като спра лекарствата.
Мила cream, много съжалявам за това, което се е случило. Сигърно ли е, че резултатите на ЧХГ са вярни?
Иначе да, има начин. Аз миналата година пометнах у нас в 7ма г.с., но не беше кухо яйце. Като видяха, че нама сърдечни тонове ми спряха прогестерона и на следващият ден стана. Предполагам че при теб може да мине много лесно, защото сакчето е по-малко. Мен ме боля корема около 1-2 часа преди това ( нещо като все едно ми гореше).   После ходих на преглед и казаха, че всичко се е изчистило и нямаше нужда от кюртаж. На една моя приятелка се случи същото и тя не прави кюртаж. Сега тя вече си има 2 прекрасни дечица.

Боби

*
Благодаря, момичета, много сте мили!!! Пожелавам по-малко проблеми на бременните и леки 9 месеца. Спирам да пиша тук, за да не спамя темата. Bobbie, ще ти пиша на лични.

*

приятелка

Момичета моля ви за помощ. Много се притеснявам за моята приятелка.
Тя е 24 ден след ЕТ. Теста и е положителен, но кърви и има болки. Кърви предимно през нощта. От клиниката и казват да лежи, да си пие хапчетата и при болки да си слеге свещички.  Но кървенето не спира. Чак в края на седмицата е на преглед, но вече се побърква от притеснение и аз вече не намирам думи да я успокоявам. Върнаха и пет ембриончета. Кажете някоя от вас имала ли е такова продължително кървене и болки и въпреки всичко да е успяла да чуе сърчице и да продължи до край. Възможно ли е че ембрионите са много и тези които не са се имплантирали сега да се отделят чрез това кървене.
Мооооооооооооля ви кажете, някоя от вас започнала ли е по този начин бремеността си?
*
Кажете някоя от вас имала ли е такова продължително кървене и болки и въпреки всичко да е успяла да чуе сърчице и да продължи до край..........
Мооооооооооооля ви кажете, някоя от вас започнала ли е по този начин бремеността си?
За съжеление, е често срещано явление.Някои момичета кървят доста продължително, някои по малко.Разбира се, че има шанс да спре кървенето и бременоста да се развие нормално.Но може да се случи и обратното.Най добре е приятелката ти да се обади на лекаря си и да не чака часа за преглед, ами да отиде по рано да я прегледат.Дано да се включат и други момичета които да ти помогнат с повече информация.Късмет!