0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Ооо, Тити, тоя втория батко е дето искам да му видя останалата част от татуировката
И защо поздравяваш само Мимка беееее Ша на дискриминираш останалите Милърки, а?
Дано седмицата е изпълнена само с положителни емоции и добро настроение....,за което разбира се грижи мимка
Фъстък, само мен поздравява, щото под него има място само за една (той слабичък, не видиш ли)
Ма решихме вече да вземаме само дърти, грозни, кьорави, изгърбени и без зъби, че все по-хубави стават новите и ние по-старите се чувстваме направо затъмнение...
Тебе съм те виждала на снимка, да мълчиш, че и ти спадаш към тея дето ни комплексират
Ооо, зависи коя е блондинката и зависи коя е брюнетката, хахаха
Хихихи, ми така е, в Бандата е най-весело! Ма решихме вече да вземаме само дърти, грозни, кьорави, изгърбени и без зъби, че все по-хубави стават новите и ние по-старите се чувстваме направо затъмнение...Ко)
Душе, честита сестричка - да ти е жива и здрава и да сте много щастливи!
Цитат на: ognyana в Октомври 27, 2008, 21:21:52 pmДуше, честита сестричка - да ти е жива и здрава и да сте много щастливи!Оги, направо ме развесели, мацко! Малко ми е късно да имам сестричка, но ти благодаря от все сърце! Нинче, Бари, Роузи-Анна - благодарско, мацки!