0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Последна октомврийска седмичка! 27.10-02.11
« Отговор #140 -: Ноември 01, 2008, 19:09:54 pm »

[/img]
Банда,да ви почерпя,Нинче и аз станах ЛЕЛЯ.Снощи се роди племенникът ми,първо внуче,момче,3,200кг.,52 см мъжага.Ще се казва Симеон.С нетърпение чакам да ги изпишът,но е секчио и ще отиде няколко дни
« Отговор #141 -: Ноември 02, 2008, 08:03:35 am »
ПА, е и аз първа  :cheerleader:
Добро утро момичета и момчета!Пожелавам ви един прекрасен неделен ден!Нека ви поднеса закуска за събуждане,чи то в Неделя знам се спи поне до обяд  :lol:
Диси честито ти племенниче!Да е живо и здраво и само радости да носи в семейството!И бързо възстановяване за мама!

*
« Отговор #142 -: Ноември 02, 2008, 10:50:22 am »
Добро утро, мацета и пичове! :lol:
Нинче, благодарско за закуската, че аз съм само на кафенце от сутринта!  :wink: :lol: Диси, честито ти племениче! Да е живо и здраво и скоро да има братовчедчета, с които да си играе!  :wink: :lol:
Аз след малко изчезвам - мъжо иска да походим из горите... нищо лошо, такова слънчице е напекло навън...вземам една торба слънчоглед и малко спорт за краката и устата!  :lol:
Айде, желая ви приятен и слънчев ден! :lol:

*
« Отговор #143 -: Ноември 02, 2008, 11:33:26 am »
Здравейте и от мен!
Честити ви племенничета, девойки! Да са живи и здрави, и скоро да имат братовчедчета!
Аз днес съм почивка  :wink: Моя мъж ме събуди, направи ми кафенце, после закуска, простря  :lol: - мъж-мечта  :wink: Пък бандата заспа сега и аз релакс  :lol:
*
« Отговор #144 -: Ноември 02, 2008, 18:18:00 pm »
И разбира се-за мъжете ни (които в крайна сметка с еоказаха 4, д-р Рич, прости ни, че така те збаравихме!)
Благодаря от името на мъжете във форума /макар и рядко да влизам в тази тема/, че се сещате и за нас, и да ни зарадвате с някоя хубава снимка или новина. Честити рожден ден на всички тази седмица и пожелавам все по добри новини да се чуват.