Д-ра е Младен Ангелов от МЦ " Фамилия" , а не Милен. Преценете си сами дали ще ходите при него за лечение и преодоляване на стерилитета:
1. При мен предложението му преди време беше за инсеминация по следната схема:
Мериш БТ и като падне, отиваш за инсето. Мъжа ти дава материал и той го вкарва с катетърче.Цена 100 лв. Няма изследване на нива на хормони , няма фоликулометрия и няма преработване на материала от мъжа, което е крайно опасно.
Добре , че се позаинтерисувах предварително за процедурата.Естествено , че не я направихме.
2.Спермограми при него не се правят , а в поликлиниката и представляват хвърчащ лист с нанесени обема , бр. и подвижността...Прави ги Денева или нещо подобно.
3. Продухването на тръбите , което той предлага се нарича Персуфлация , която аз имах нещастието да направя , защото изобщо не бях запозната с нищо в тази област. Просто му се доверих.Резултата представлява една "кардиограмка" , по която не може да се разбере , ако едната тръба не пропуска , коя е тя , защото дава обобщена информация и за двете тръби. "Този метод е изключително остарял , не дава точна информация и не се практикува от години " - това са думи на доц. Конова , с която споделих какво сме правили.
4.Миналата седмица ходих при него на фоликулометрия, защото нямах възможност да отида до Плевен само , за да видя размерите на фоликулите ми и има сериозно разминаване в размерите, които ми даде той за фоликулите ми и това , което ми каза лекуващия ми лекар в Плевен.
Д-р Ангелов определи фоликула ми от 22мм на 15 ден като задържан.
На прегледа с мен беше и сестра ми , която също прегледа и
под микроскоп установи , че има гъбички, но те нямали нужда от лечение.
Това е моят опит с този лекар.
За съжаление в В. Търново сякаш няма добри лекари или поне аз не съм попадала на такъв.