0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Моля насочете ни към добре специалисти в Търново
« Отговор #20 -: Декември 27, 2008, 10:46:00 am »
 хей момичета вие ме уплашихте за др Ангелов
   това което е написано и аз минах по този път : продухване на тръбите,един хвърчащ лист за спермограма....
 май ще трябва наистина да се орентираме към Плевен
в момента мъжът ми се лекува само с трибестан и ако има подобрение ще правим инсе,но това което чета тук , ще се замисля.Успех на всички
« Отговор #21 -: Декември 27, 2008, 10:57:39 am »
Аанаа, наистина както ти писах в другата тема за търновските лекари, не си пропилявай времето, отиди при избраните от теб специалисти - Плевен, София, Варна...Където ти е най-удобно.
А после като забременееш, живот и здраве, можеш да ходиш при д-р Ангелов да проследи бременността, както направих аз :D
мама на Розанна и Иван
« Отговор #22 -: Декември 27, 2008, 16:25:37 pm »
благодаря че Ви има в този форум да се обменя опит . Весели празници
« Отговор #23 -: Януари 27, 2009, 14:11:04 pm »
Момичета, д-р Албена Паньова е с вече приличен стаж по специалността. Интересува се от всички новости, внимателна е и може да ви насочи към светила в София или Плевен, ако тукашните специалисти не могат да помогнат. Добър лекар е.
Д-р Маноилова също е добър вариант. А МЦ "Авицена", на когото е управител, разполага със страхотни условия.
Д-р Хаджирадев е много уважаван от мен лекар. Също много добър вариант за тези, които не подхождат с предубеждение.
*

ganowa

• *
  • 13
  • Моето слънчице Даниел!!!
« Отговор #24 -: Февруари 17, 2009, 14:49:04 pm »
Категорично заявявам от собствен опит: Специалисти в областта на стерилитета във Велико Търново НЯМА!!!
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
Re: Моля насочете ни към добре специалисти в Т
« Отговор #25 -: Февруари 17, 2009, 15:44:44 pm »
Хм тоя д-р Ангелов мноооого ми напомня за едно друго "светило" в областта на проблемното забременяване, но в Русе - д-р Анил Саха (имаше доста писано във Форума за него). И той прави продухване - да знаех, хич нямаше да го направя при него. Цяло чудо е, че не прихванах нещо в кабинета му (и нямам предивид бебе). Също е фен на необработените инсеминации. Не знам за другите лекари - дори да знаят стъпките в установяване на причината за незабременяване и да ги прилагат, дали изследванията са коректни в местните лаборатории? Иначе е хубаво да има такива лекари, които да си знаят възможностите и да те насочат към специализирана клиника, когато преценят, че не могат да помогнат.
« Последна редакция: Февруари 17, 2009, 15:51:24 pm от bebe_2009 »

« Отговор #26 -: Февруари 17, 2009, 18:10:29 pm »
За съжаление в Тървово няма специалисти по стерилитет.За щастие попаднах на добър лекар който не ни загуби времето , а ни посъветва да търсим специалисти и то не в Търново.