0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
Д-р Йорданов - "Тина Киркова"
« Отговор #20 -: Май 02, 2006, 15:17:24 pm »
Мерси много.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
« Отговор #21 -: Май 03, 2006, 12:09:19 pm »
Радвам се на добрите отзиви за д-р Йорданов, а може ли някой да ми каже цена за ин-витро там, и какво включва тя?

Успех, момичета :D
Благодаря ти, Бени!

« Отговор #22 -: Май 03, 2006, 13:58:39 pm »
Цитат на: FreshBreeze
Радвам се на добрите отзиви за д-р Йорданов, а може ли някой да ми каже цена за ин-витро там, и какво включва тя?

Успех, момичета :D

http://zachatie.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3577

« Отговор #23 -: Май 03, 2006, 16:58:28 pm »
Фреши, аз в Тина Киркова платих 690лв. на болницата и 600лв. на доктора. Понеже не минавах през Здр. каса, всичко останало като изследвания и лекарства си ги плащах отделно.
Хари, какво става с теб, къде се губиш и до къде я докара?
« Отговор #24 -: Май 03, 2006, 17:57:46 pm »
Василия, Хари, благодаря :D
Благодаря ти, Бени!

« Отговор #25 -: Май 03, 2006, 18:16:51 pm »
Цитат на: Vasilia
Фреши, аз в Тина Киркова платих 690лв. на болницата и 600лв. на доктора. Понеже не минавах през Здр. каса, всичко останало като изследвания и лекарства си ги плащах отделно.
Хари, какво става с теб, къде се губиш и до къде я докара?

Здравейте, тук съм, повече чета и по малко пиша защото при мен нищо интересно. Утре чакам отговор от касата и какъвто и да е ще правя инвитро чак есента. При теб как е....

*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #26 -: Май 04, 2006, 12:48:07 pm »
Да ви разкажа и аз за моето посещение при д-р Йорданов,днес ходих и ми направи впечатление на много спокоен човек.Разгледа ми документите и веднага ме прегледа на ултразвук.Аз не бях много подготвена за това,понеже вчера ми дойде цикъла,но ме прегледа по собствено желание.Не ми взе нищо за това,а нямах даже и направление.Назначи ми микробиология и цветна снимка.Питах го за изследване за хламидии,каза ми,че няма нужда,това били глупости,била минала модата с това.

Каза ми,че след снимката,ще ме стимулира два месеца,не разбрах с какво.

Някой знае ли какво ще ми прави.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
« Отговор #27 -: Май 04, 2006, 13:33:11 pm »
Цитат на: silvanchence
Да ви разкажа и аз за моето посещение при д-р Йорданов,днес ходих и ми направи впечатление на много спокоен човек.Разгледа ми документите и веднага ме прегледа на ултразвук.Аз не бях много подготвена за това,понеже вчера ми дойде цикъла,но ме прегледа по собствено желание.Не ми взе нищо за това,а нямах даже и направление.Назначи ми микробиология и цветна снимка.Питах го за изследване за хламидии,каза ми,че няма нужда,това били глупости,била минала модата с това.

Каза ми,че след снимката,ще ме стимулира два месеца,не разбрах с какво.

Някой знае ли какво ще ми прави.

Силвана,
а ти имаш ли изследване за хламидии? Защото мен умът ми не го побира как може да се дрънкат такива глупости от лекари, как така била минала модата!!! Ако имаш хламидии не е хубаво да се прави цветна снимка/хидротубация, за да не се пренесе инфенкцията и към тръбите. А че МБ ти е пуснал - това ок. Само че защо така е решил да те стимулира, ти овулация нямаш ли?
Дано се включат и др.момичета, но това, което ти е казал този доктор ми се струва крайно несериозно.
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #28 -: Май 04, 2006, 13:43:16 pm »
За изследването за хламидия съм съгласна с Рали. Трябва да се направи преди снимката заедно с МБ. И ако е нужно да се лекувате преди това. По въпроса за това какво ще ти прави явно ще правите инсеминация със стимулация с Клостил, така ще се мъчи да преодолее мъжкият фактор (доколкото си спомням имате такъв). Все пак е трябвало да попиташ лекаря какво точно ще правите и да ти обясни и да се мотивира за решението си. Силванче научи се да питаш мила като ходиш при лекари. Повечето не обичат да ги разпитваш, но въпреки всичко го прави, и настоявай да знаеш какво ще ти правят и защо ще ти го правят. Защото така няма как да ти се отговори на въпроса какво ще ми прави. Все пак не сме медиуми за да знаем какво мисли лекарят. Айде успех. Моите думи са предположение (ПОДЧЕРТАВАМ)!!!
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #29 -: Май 04, 2006, 17:22:24 pm »
:ask:

Микробиология задължителна ли е преди Ин Витро процедура :?:

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
« Отговор #30 -: Май 04, 2006, 18:08:38 pm »
Цитат на: lita

Да.  :D
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #31 -: Май 04, 2006, 19:48:10 pm »
Цитат на: panda
Цитат на: lita

Да.  :D

Благодаря мила Пандичка!  :balk_21:

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*

Anonymous

« Отговор #32 -: Май 05, 2006, 16:57:12 pm »
Някои факти около моето инсе в Тина Киркова преди малко ги написах в "Сезон за инвитро"
*

Anonymous

« Отговор #33 -: Май 09, 2006, 12:45:12 pm »
Здравейте момичета. Аз ще правя инвитро и ми подготвиха документите в МЦ "София".
НО нещо се разколебах - цената ми се струва много висока.
Много чета за "Света София", и в статистиката води по успех в София.
Досега не съм посещавала тази болница.
БИхте ли ми казали какви са относително цените и как мога да си запиша час за разговор.
Видях че има JSM а на д-р Йорданов, но не ми се струва уместно да звъня на него!
Благодаря на всички!
*
Vypros
« Отговор #34 -: Май 09, 2006, 12:48:03 pm »
Здравейте момичета. Аз ще правя инвитро и ми подготвиха документите в МЦ "София".
НО нещо се разколебах - цената ми се струва много висока.
Много чета за "Света София", и в статистиката води по успех в София.
Досега не съм посещавала тази болница.
БИхте ли ми казали какви са относително цените и как мога да си запиша час за разговор.
Видях че има JSM а на д-р Йорданов, но не ми се струва уместно да звъня на него!
Благодаря на всички!
Re: Vypros
« Отговор #35 -: Май 09, 2006, 12:57:14 pm »
Габи, има МЦ София и Първа АГ Света София (бивша Тина Киркова). Да не би да ги бъркаш 2-те? Д-р Йорданов е от Т. Киркова. А и цените в Т. Киркова май са май-ниските за ин витро. Може пък и аз да не съм те рабрала. Извинявай, ако е така.
*
« Отговор #36 -: Май 09, 2006, 13:09:58 pm »
Ми то Габи ако в Св. София ти се вижда скъпо в другите клиники направо ще ти призлее, защото е по 2...Успех ти желая, но за съжеление в този труден път и финансиите за качествена услуга са на челно място.
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #37 -: Май 09, 2006, 14:00:23 pm »
Цитат на: Eli7
Ми то Габи ако в Св. София ти се вижда скъпо в другите клиники направо ще ти призлее

Габи има предвид Център "София", който е на д-р Владимиров - там са й подготвили документите и й се е видяло скъпо.
аз само бих задала едно въпросче на Габи - защо, след като ти се видя скъпо там, изчака те да ти подготвят документите (а това нещо там го правят безплатно, за разлика от други клиники, където, чувам, искат пари за тая работа) и едва след това реши да сменяш клиниката? не мислиш ли, че е лееекичко неетично? само лекичко?
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #38 -: Май 09, 2006, 15:41:38 pm »
Jam, напълно права си!
Неетично е! И аз не съм решила твърдо че няма да са те. Още повече че екипът им е много добър, и отношение и всичко.
Колкото до документите, аз от ходене по мъките се оказа че имам всичко, те ми написаха молбата и протоколите.
Грешката която направих е, че базирайки се опита, който е натрупан от всички и на мненията, аз избрах тази Клиника като най - добрата, защото всеки иска за себе си най - доброто. НЕ съм очаквала по - ниска цена, от тази, която ми съобщиха.
Стресирах се когато разбрах че в повечето случаи тя нараства доста - от изследвания и допълнителни медикаменти, и разбира се не при всеки. Хубаво, за 1 опит всеки ще намери пари..... а след това?
Всеки се опитва да предвиди и "лошият" изход.
Затова искам да поправя грешката. Преди оформяне на документите за "касата" не си направих труда да отида и на други места, не виждам нищо лошо в това да сверя часовника преди самата манипулация. По - добре сега, да се убедя че съм избрала най - сдоброто и ако не съм да променя избора, отколкото после да съжалявам.
*

valq

Re: Д-р Йорданов - "Тина Киркова"
« Отговор #39 -: Април 04, 2007, 19:49:21 pm »
zdraveite predstoi mi invitro punkzia pri d-r iordanov ako nqkoi znae prozenta na uspevaemost molq da mi otgovori