0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Д-р Йорданов - "Тина Киркова"
« Отговор #40 -: Април 04, 2007, 22:17:30 pm »
zdraveite predstoi mi invitro punkzia pri d-r iordanov ako nqkoi znae prozenta na uspevaemost molq da mi otgovori

Здравей, за процент не мога да ти кажа, но да те успокоя малко, бременна съм в 5 м. ин витро при Вакрилов, а те са в екип с Йорданов. Пожелавам ти успех и бъди спокойна  :)

*

valq

« Отговор #41 -: Април 10, 2007, 21:33:40 pm »
blagodarq hari imam i nqkolko drugi vaprosipo tozi povod i bih iskala da ti gi zadam ako e vazmojno po skipe ako iska6 nameri me valq_stanimir
« Отговор #42 -: Април 10, 2007, 23:11:32 pm »
Здравейте момичета,искам да споделя моя опит и мнение за док.Йорданов.Започвам с прегледа за 2мин.,/един през друг/с диагноза хидросалпингс и назначава лапаро след седмица,като преди това не поиска никакви изследвания,както и да е на своя глава и при посъпването ми направиха микробиология и кръвна картина,та деня преди операцията той ме гледа с ваг.ултразвук и ме пита за какво съм там?Щях да се побъркам,но си мисля дошла съм няма връщане!С две думи крайно съм огочена и разочарована,първо от начина по който си поиска парите,на вратата на операционната.Знам че не е редно да го казвам,но съм много обидена,а бях по каса.Второто и най-лошото,че ми предстой второ лапаро заради него,защото той е отворил ,почистил тръбата и готово,а всички тук знаем ,че при хидросалпингс тръбата се маха.Мнение на негови колеги е че това е касапщина.Това е.Моля да ме извините ако съм ви отегчила.Късме на всички.
*
« Отговор #43 -: Април 11, 2007, 21:35:17 pm »
peperuda_3 потвърждавам изказаното мнение за поведението на специалистите в 1АГ "Света София"(Тина Киркова). При мен горчивия опит бе с Д-р
Янакиева.Прегледите протичаха по същия принцип,но пропуск да се поискат пари нямаше:).Все още ми е като леден душ репликата й -->"Бяхме 5 човека екипа,ти си прецени".Последствието и при мен е-предстои ми второ лапаро,но вече далече от тях.

*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
« Отговор #44 -: Април 12, 2007, 09:13:59 am »
Потвърждавам мнението на Doroty и peperuda, и аз съм една от препатилите в тази болница, при докотора за когото е темата. Всичко там се прави малко като на конвейр, често пропускат изследвания, микробиологии и  други съществени неща.
Аз имам едно неуспешно инвитро, по време на което изобщо не ми изследваха хормони. Впоследствие се оказа, че имам повишен Пролактин - два пъти над нормата.
Преди това една лапароскопия - по спешност - извънматочна бременност, по време на която са ми почистили тръбата, а сега и аз като peperuda трябва да се подложа на второ лапаро за отстраняване на тръбата - хидросалпингс. Преди тази операция пропуснаха да ми направят микробиология.
Та оказа се, че инвитрото ми е било напълно излишно и предварително обречено на неуспех, ама кой да ми каже... екипа си взе “заслуженото” в пликче и айде до следващия път!
Сега понатрупах опит и реших да направя всичко, за да предотвратя следващ неуспех.
Пуснах си имунологични изследвания – макар че въпросния доктор ми каза, че не е необходимо, но след всичко случило се загубих вяра в него – а това е най-важно.
Това е лично мое мнение и не искам да го налагам или някой да се влияе от него – може би просто не съм имала късмет. Имам две приятелки, които са бременни от инвитро именно от там и са много доволни.
Така че късмет и успех на всички!

« Последна редакция: Април 12, 2007, 15:00:25 pm от misi »
*
« Отговор #45 -: Април 12, 2007, 12:13:56 pm »
Потвърждавам мнението на Doroty и pepruda, и аз съм една от препатилите в тази болница, при докотора за когото е темата. Всичко там се прави малко като на конвейр, често пропускат изследвания, микробиологии и  други съществени неща.
Да и моето мнение е същото.
*

valkata_1479

« Отговор #46 -: Април 12, 2007, 15:47:14 pm »
zdraveiite momi4eta ako nqkoq ot vas e pravila zvetna snimka molq da mi pi6e boleznena li e i ako da slagat li upoika mersi
*

valq

« Отговор #47 -: Април 12, 2007, 15:50:55 pm »
zdraveiite momi4eta, molq vi prepora4aite mi dobar lekar pri kogoto da napravq invitro. predvaritelno vi blagodarq
*
« Отговор #48 -: Април 12, 2007, 16:05:05 pm »
zdraveiite momi4eta ako nqkoq ot vas e pravila zvetna snimka molq da mi pi6e boleznena li e i ako da slagat li upoika mersi
Не неслагат упоика,но не се плаши.При мен имаше болка, но беше поносимо.
*
« Отговор #49 -: Април 12, 2007, 17:53:07 pm »
Потвърждавам мнението на Doroty и peperuda, и аз съм една от препатилите в тази болница, при докотора за когото е темата. Всичко там се прави малко като на конвейр, често пропускат изследвания, микробиологии и  други съществени неща.
Аз имам едно неуспешно инвитро, по време на което изобщо не ми изследваха хормони. Впоследствие се оказа, че имам повишен Пролактин - два пъти над нормата.
Преди това една лапароскопия - по спешност - извънматочна бременност, по време на която са ми почистили тръбата, а сега и аз като peperuda трябва да се подложа на второ лапаро за отстраняване на тръбата - хидросалпингс. Преди тази операция пропуснаха да ми направят микробиология.
Та оказа се, че инвитрото ми е било напълно излишно и предварително обречено на неуспех, ама кой да ми каже... екипа си взе “заслуженото” в пликче и айде до следващия път!
Сега понатрупах опит и реших да направя всичко, за да предотвратя следващ неуспех.
Пуснах си имунологични изследвания – макар че въпросния доктор ми каза, че не е необходимо, но след всичко случило се загубих вяра в него – а това е най-важно.
Това е лично мое мнение и не искам да го налагам или някой да се влияе от него – може би просто не съм имала късмет. Имам две приятелки, които са бременни от инвитро именно от там и са много доволни.
Така че късмет и успех на всички!

моя приятелка от гр Левски два пъти са я отваряли и почиствали и нищо. миналата година я оперираха /лапаро/ и двете й траби са ги махнали и прави инвитро но вече отиде далече във Варна
*

valq

« Отговор #50 -: Април 16, 2007, 15:59:58 pm »
zdraveite momi4eta znaete li dali e zadaljitelna cvetnata snimka predi invitro procedurata? blagodarq
« Отговор #51 -: Април 16, 2007, 16:15:59 pm »
zdraveite momi4eta znaete li dali e zadaljitelna cvetnata snimka predi invitro procedurata? blagodarq

Валя, със сигурност трябва да се провери дали няма хидросалпинкс, за да не предприемаш едни предварително обречени IVF опити. А това става или с цветна снимка или с лапароскопия.

*

valq

« Отговор #52 -: Април 17, 2007, 12:41:59 pm »
zdravei blagodarq za otgovora no az sam si pravila laparo i tam qsno pi6e 4e sam sas zapu6eni trabi sled kato imam taq diagnoza ne smqta6 li 4e snimkata e izli6na blagodarq
*
« Отговор #53 -: Април 17, 2007, 12:49:05 pm »
Валя, запушените тръби са доста податливи на образуване на хидросалпингс, за съжаление. По-добре да си сигурна, че няма да ти създават проблеми при процедурата.
Късмет.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #54 -: Април 17, 2007, 14:53:12 pm »
Валя, запушените тръби са доста податливи на образуване на хидросалпингс, за съжаление.
Така е - както при мен.

Зависи все пак кога си правила лапарото - ако е скоро, не би трябвало да има проблем. Все пак се консултирай с доктора преди да решиш. Валя, къде ще правиш ин витрото?
« Отговор #55 -: Април 17, 2007, 16:37:56 pm »
Винаги ли, когато си със запушени тръби и имаш хидросалпингс, се налага отстраняване на тръбата? И въобще на какво пречи този салпингс...
Сега, като прочетох за д-р Йорданов и други мнения, съвсем се обърках. Искам да попитам знае ли някой колко излиза ин витрото в клиника Маленов при д-р Стаменов?
И въобще какво ви е мнението за него?
Мерси предварително!!!
« Отговор #56 -: Април 17, 2007, 16:45:27 pm »
Винаги ли, когато си със запушени тръби и имаш хидросалпингс, се налага отстраняване на тръбата? И въобще на какво пречи този салпингс...
Сега, като прочетох за д-р Йорданов и други мнения, съвсем се обърках. Искам да попитам знае ли някой колко излиза ин витрото в клиника Маленов при д-р Стаменов?
И въобще какво ви е мнението за него?
Мерси предварително!!!

Ralala, има търсачка във форума (горе в дясно) - използвай я и ще намериш много информация за хидросалпинкса, както и мнения за лекари, които те интересуват.
« Отговор #57 -: Април 17, 2007, 17:38:01 pm »
Благодаря ти, Котаранка. Но ми се щеше все пак и мнения на момичета да чуя за Стаменов. Защото тамън се ориентирах към Йорданов, въпреки че Тина Киркова е меко казано ужасна болница, и сега прочетох отрицателни коментари за него.
Пък и в анкетата гледам, че при стаменов има най-много успели :)
*

valq

« Отговор #58 -: Април 18, 2007, 09:35:00 am »
zdraveite mislq da pravq invitroto pri iordanov v tina kirkova ako imate po dobro mnenie za nqkoi drug lekar molq spodelete go s men
*

valq

« Отговор #59 -: Април 18, 2007, 09:37:21 am »
zdravei invitroto pri d-r stamenov izliza okolo 4.500 lv pone taka kaza aku6erkata mu