0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Д-р Йорданов - "Тина Киркова"
« -: Февруари 18, 2006, 23:12:35 pm »
Предстои ми ин витро при д-р Йорданов в "Тина Киркова". Бихте ли ми казали нещо за него и успеваемостта в тази болница.
Благодаря!
« Отговор #1 -: Февруари 18, 2006, 23:48:31 pm »
Аз правих при него лапароскопия, доволна съм. За инвитрото там нищо не мога обаче да ти кажа. УСПЕХ!
« Отговор #2 -: Февруари 20, 2006, 20:22:16 pm »
Моя позната роди инвитро близначета наскоро, при този лекар е правила процедурата.  :)
*

mar_go

« Отговор #3 -: Февруари 21, 2006, 17:15:30 pm »
Дъщеря ми на 1 г и 2 месеца е от инвитро при този доктор. Писала съм вече и преди, много спокоен и позитивен човек. И е в много добър тандем с ембриолога, всичко минава леко и с чувство за хумор.
Пожелавам ти успех!
*

borovinka

• *
  • 1118
  • таЙалеЩ на кълГо...
« Отговор #4 -: Февруари 21, 2006, 17:27:41 pm »
Аз съм правила лапароскопия и едно неуспешно инвитро. Нищо лошо не мога да кажа за д-р Йорданов.

Желая ти успех!
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
« Отговор #5 -: Февруари 21, 2006, 17:28:14 pm »
И на мен ми предстои ин витро при д-р Йорданов. Подготвям все още изследванията, но като имам някакви впечатления ще ти пиша.
*

senita

« Отговор #6 -: Февруари 21, 2006, 23:43:20 pm »
Д-р Йорданов е изключителен професионалист.
Аз, лично не познавам по-добър гинеколог, а наистина с доста съм се сблъсквала преди да попадна на него.  Той ме оперира преди три години, а скоро ми предстои и ин витро при него. Довери му се и бъди спокойна, много добър лекар е. Успех.
« Отговор #7 -: Февруари 22, 2006, 20:38:12 pm »
Аз ще правя инвитро при Вакрилов но до колкото знам те са в един екип с Йорданов. Аз също съм на изследванията още. Страх ме е само от пункцията, защото знам че я правят само с местна упойка.

вече направих пункция на киста при д-р Йорданов
« Отговор #8 -: Февруари 22, 2006, 22:09:05 pm »
здравейте, днеска бях на пункция на киста при Д-р Йорданов (не за изваждане на яйцеклетки след стимулация).Кистата ми е от няколко месеца.Не се махаше от контрацептиви, а се подготвям за ин витро и трябва да са ми чисти яйчниците. Та пункцията е същата както при ин витрото. Това че беше с местна упойка нямаше проблем. Болка нямаше никаква и въобще всичко мина повече от добре. За не повече от 5 мин.
Re: вече направих пункция на киста при д-р Йорданов
« Отговор #9 -: Февруари 23, 2006, 20:01:40 pm »
Цитат на: future74
здравейте, днеска бях на пункция на киста при Д-р Йорданов (не за изваждане на яйцеклетки след стимулация).Кистата ми е от няколко месеца.Не се махаше от контрацептиви, а се подготвям за ин витро и трябва да са ми чисти яйчниците. Та пункцията е същата както при ин витрото. Това че беше с местна упойка нямаше проблем. Болка нямаше никаква и въобще всичко мина повече от добре. За не повече от 5 мин.

Много се радвам за теб, дано всичко да продължава така безболезнено. Късмет и успех

*
« Отговор #10 -: Февруари 26, 2006, 20:01:27 pm »
ами аз правя вътрематочна инсеминация там - вече три пъти, като материалът го обработва Вакрилов...ще видим дали третата ще е успешна.
[link=http://www.mamaibebe.com][img noborder]http://www.mamaibebe.com/ticker.php/age/21469.gif[/img][/link]
*

svetulkata

« Отговор #11 -: Февруари 27, 2006, 19:27:05 pm »
Преди 20 дни си правих ин-витро при др.Йорданов - за съжаление без успех. Но за доктора мога да кажа само хубави думи. Добър специалист е и най-важното прекрасен човек. При цялата деликатност на ситуацията, успява така да предразположи, че дори ти е приятно - и самите процедури, и престоят в болницата. Няма никаква болка - пункцията е с местна упойка и наистина нищо не се усеща, а трансфера е без упойка - за не повече от 2 мин. като преглед. Питай каквото те интересува. Аз се радвам, че попаднах там, цената също е много приемлива (нещо, което не е за пренебрегване).
Аз ще се посъвзема известно време и пак при др.Йорданов - докато не стане няма да се откажа!!! :)
А на теб стискам много палци и ти желая много, ама много успех! :)
*
Ин витро при д-р Йорданов
« Отговор #12 -: Февруари 28, 2006, 13:48:16 pm »
Момичета, аз съм старо куче както се казва в тоя екип-при Вакрилов но те са заедно.Страхотни са -най-добрите. Имам дъщеря на 4 години от инвитро при Вакрилов.Правила съм 3 пъти-колкото и да боли целта си струва. Успех!
*

misi

• *
  • 1543
« Отговор #13 -: Март 28, 2006, 14:27:08 pm »
Д-р Йорданов е страхотен човек, малко са вече докторите като него, които не ламтят да ти вземат парите, а работят за каузата на пациента. Предстои ми първи опит ин витро при него. След дълги колебания, кой точно доктор да избера, много се радвам, че се спрях на него. В крайна сметка доктора ти трябва да е човек, който ти вдъхва кураж, оптимизъм и доверие, а той е точно такъв.
Когато отидох при него, за да оформиме документите за касата, в изследванията ми се оказа, че имама повишен Пролактин.
Д-р Йорданов ми изписа Достинекс, но това което ме впечати, е че отивайки да вземе рецепта, доктора се сетил, че има от въпросното лекарство в кабинета си (оставено му като мостра от дистрибутора). Той ми го подари – (лекарство, което струва около 40 лв.)
Рядко са докторите, които биха го направили...
Очарована съм от отношението му към пациентите!
Благодарна съм, че го срещнах!
*

jimn

• **
  • 68
  • щастлива мама
Re: Ин витро при д-р Йорданов
« Отговор #14 -: Март 29, 2006, 14:44:17 pm »
Цитат на: yoyo
Момичета, аз съм старо куче както се казва в тоя екип-при Вакрилов но те са заедно.Страхотни са -най-добрите. Имам дъщеря на 4 години от инвитро при Вакрилов.Правила съм 3 пъти-колкото и да боли целта си струва. Успех!

Аз съм нова тук , но се радвам да чуя добри отзиви в тяхния екип съм и в момента ми предстои 3-опит  мислех ,че само аз съм със неуспешни 2-опита ,но като прочетох изказванията разбрах че не трябва да се губи вяра в успеха
*
« Отговор #15 -: Март 30, 2006, 11:02:24 am »
jimn,добре дошла в отбора.Аз не съм в този екип,а при Стаменов,но ще ти дам един съвет.Направи си имунологични изследвания преди третия опит,да не се окаже,че там е проблемът.Ако трябва, направи консултация в друг инвитро център.В тази ситуация не е зле да имаш второ мнение.
Желая ти много късмет,каквото и да решиш.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #16 -: Април 30, 2006, 17:14:02 pm »
каква е цената на цветна снимка там.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*

misi

• *
  • 1543
« Отговор #17 -: Май 02, 2006, 12:17:06 pm »
Една приятелка прави, преди седмица, цветна снимка в Тина Киркова и цената е 50лв. - за всичко.
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #18 -: Май 02, 2006, 14:21:48 pm »
Имате ли телефон на д-р Йорданов.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*

lidi

• 153
  • За умния стига и намек
« Отговор #19 -: Май 02, 2006, 15:11:22 pm »
GSM 0888406334 на д-р Йорданов.
Успех ти желая!
 :)