Прединплатационната дигностига е отделно по желание на пациентите или при установени генетияни проблеми. В чуждите клиника я препоръчват след 2-ри или 3-ти неуспешен опит. Цената е според консумативите и панела, в който се включват подбор от изследвания по преценка на екипа или желанията на пациента.
eterna. според мен са ти отказали ,защото всяка клиника си пази метода по ,който стимулира жените.
Не,че лекарствата не са едни и същи навсякъде.
Моя съвет е да си водиш записки за цялата стимулация.Някои жени си документират всичко докато се стимулират ,за да подпомогнат следващата стимулация ако е текущата е неуспешна.
При успех може да споделиш записките си със други жени ,които са тръгнали по твоя път.
Да съгласна съм ,че може би е така, защото и при Стаменов не дават никакви документи и колкото и да молиш и да чакаш да ти се напише епикриза - това са безрезултатни усилия, не ти дават никакъв документ. Знам го от личен опит и половин година молби и разговори с др.Стаменов и обещания не съм получила до момента никакъв документ от клиника Малинов,добре че поне имам от предищни клиники.
По принцип исках ги преведа,за да направя консултации със специалисти в клиники в чужбина, но уви ще трябва да се ходи на място и да се обяснявам, ако ми повярват, ако не всичко отначало и така докато стигнем до успешна бременност.