0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
Re: Мисля,че съм близо.Дали?
« Отговор #1 -: Октомври 24, 2008, 17:24:47 pm »
Мила според БТ графиката не показва да е имало ОВ или тя е била супер късна на 30 ден например, незнам колко е средната дължина на цикъла ти и дали е възможно да е била наистина толкова късно но и да е била има шанс за успех защото имате и тогава сърца, за тесдт в такъв случай е много ама много рано така че ще почакаме и ще видим, дано да имате успех този път.

*
« Отговор #2 -: Октомври 24, 2008, 20:52:42 pm »
Не мисля,че е проблем О да е на 29-тия ден.Аз никога не съм имала цикъл от 28 дни без да приемама дуфастон.Обикновенно около може би 35-40 дни.Разглеждала съм много графики като моята с доказаха О при фоликуметрия,а също и " бременни" графики приличащи на моята.Незнам,все пак ако бях сигурна нямаше да пиша тук и да задавам въпроси.
« Последна редакция: Октомври 24, 2008, 20:56:57 pm от ela79 »

*
« Отговор #3 -: Октомври 24, 2008, 21:18:19 pm »
Ela никой не е казал че е проблем О да е на 29- ден!!!!
Когато задаваш въпрос трябва да си готова и да получаваш отговори, независимо от че, някой от тях не са такива , каквито ти би искала да бъдат!
*
« Отговор #4 -: Октомври 24, 2008, 22:16:41 pm »
Аз приемам мнението ви.Какво толкова съм казала? :(

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #5 -: Октомври 26, 2008, 07:48:03 am »
Според мен, ако е имало О. то тя може да е била на 26/27 ден от МЦ.
Прието е 1 път в годината ако има ановулаторен МЦ - това да не се приема за проблем, но ако вместо това има по-къс или по-дълъг МЦ - няма проблем.
Може точно това да се получава при теб. Така, че спокойно. Един МЦ не е показателен за положението  :D
М трябва да очакваш след 41 ден от МЦ.
До тогава няма закъснение

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #6 -: Ноември 11, 2008, 12:13:05 pm »
Как мислите че върви този цикъл.Правих стимулация с Клостилбегит от 5-ти ден до 9-ти ден вкл.До днес нямам овулация.Температурата ми спадна вчера,но теста за овулация беше отрицателен и затова почти бях сигурна,че днес няма да има повишение на температурата.Точно така и стана.Тъй като обикновенно овулация трябва да настъпи от 11-15 ден,то си мисля, че днес теста ми за овулация трябва да бъде положителен вече.Какво мислите? Иначе днес съм на фоликуметрия и ще видя какво става,ама до тогава..............

*
« Отговор #7 -: Ноември 11, 2008, 12:19:14 pm »
Мила, надявам се пиеш Клостила след хидротубация или цветна снимка и под лекарско наблюдение.

Колко фоликула направи
В очакване ....
*
« Отговор #8 -: Ноември 11, 2008, 12:43:36 pm »
Днес за първи път ще ходя на фоликуметрия.Така,че незнам вообще какво се случва.За изследванията преди стимулация ще кажа само,че всчко ми е ясно.Знам за спермограмата и цветната снимка.А мнение за граиката ми до днес?

*
« Отговор #9 -: Ноември 21, 2008, 07:12:50 am »
Момичета ,кажете нормална ли мми е температурата днес?Мисля,че е много нелогично да спада така,след като съм с доказана овулация?

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #10 -: Ноември 24, 2008, 08:19:28 am »
Според мен О е била на 22 ден от МЦ.
Графиката ти е добре до тук - този спад не е проблем.
Дано да е станало  :D

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #11 -: Ноември 25, 2008, 07:28:48 am »
Благодаря ти,Дениз :D :D :D