0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
Re: Ще коментирате ли графиката ми?
« Отговор #60 -: Май 26, 2009, 16:18:49 pm »
Мдам, ако до ден-два не намалее и не спре отивам на лекар. На фона на останалите цикли този е необичаен.
Може и от стрес да, ще видим.
Но се засилва и пак имам болки-все едно за втори път ми идва.
Ще изчакам да спре преди да отида на доки.
Мерси фибчо, че ме следиш :) Признателна съм:)
Защо ще чакаш!Няма ли да те види и така?? 8O С вагинален се вижда!!Може и неспукана киста да е...абе вс може да е...обаждай му се и питай!!Хич недей се притеснява!Няма нищо срамно!
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
« Отговор #61 -: Май 27, 2009, 12:51:58 pm »
Фибо, записах си час за утре в 15 :)
Тъкмо се зарадвах, че само съм вдигнала паника вчера, защото сутринта нямах нищо и ей сега към 10 часа - пак процапа. Снощи нищо нямах, днес в 10 пак.
Като по часовник зацапва в 10 - като вчера.
[/url][/url]
*

fibo

• 2168
« Отговор #62 -: Май 27, 2009, 15:07:37 pm »
Браво,стискам палци вс да е наред :wink: Може просто да ти докървява от М,но е редно да те види лекар на УЗ,щом имаш болки и зацапване,нетипично за теб!
Борко Бърборко
« Отговор #63 -: Юни 01, 2009, 21:14:58 pm »
момичета. тоя месец май ОВУ ще е късна, а? Нямам нито ЦС, нито две чертички, само ниска БТ :( Утре ми е последния ден от фертилните, а на 6ти започвам Дуфастона. Дано поне ОВУ да имам до тогава,какво ще кажете?
[/url][/url]
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #64 -: Юни 02, 2009, 10:42:58 am »
Продължавай с тестовете.
Не може да ти е последен ден от фертилните - те се определят ако се знае кога ще е О. За теб те може да са след 1-2 дни /да започват/.
Спокойно си мери БТ и си прави тестовете и поне през ден кекс.
 :D

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #65 -: Юни 04, 2009, 23:55:56 pm »
Момичета, само вчера ми показа две черти - и двете бледи :( Днес тестовете са категорично "-". Мисля да ги продължа до събота, когато започвам Дуфастона. Какво ще кажете?
Междувременно се откри, че от години съм носила една инфекция в челюстта, която дне се възбуди и изтърпях цял ден промивки. Няма да ви казвам какво излизаше при тях 8O
Четох в една брошура, че инфекция в устната кухина може да попречи на бебеправенето.
Вие знаете ли за подобно нещо? Че мен май ме съмнява?
[/url][/url]
*

fibo

• 2168
« Отговор #66 -: Юни 05, 2009, 02:26:56 am »
Венка,аз не зная такова нещо и не мога да ти дам инфо :? Наистина кофти работа обаче.Дано не те боли... :( Ама може да ти се отрази на БТ,по-принцип ифекциите повишават БТ...дано не ти повлияе и това повишение да се задържи,че и още да се вдигне БТто :wink:
оправяй се бързо :D
А тези тестове,и двете черти ли са еднакво бледи?Защото ако са,според мен трябва да го пишеш +
« Последна редакция: Юни 05, 2009, 02:29:12 am от fibo »
Борко Бърборко
« Отговор #67 -: Юни 05, 2009, 09:56:55 am »
Ами фибчо, почти еднакво бледи бяха. Но ясно се виждаха и двете черти:)
при мен БТ се беше понижила вчера, защото не спах от болки и се въртях. днес е ок :)
аз следващия път ще опитам тестове с първа порция, че иначе явно някъде бъркам.
Явно това че пия вода и пишкам между 17 и 19 часа пречи. Ама не мога да се сдържам :(
[/url][/url]
*
« Отговор #68 -: Юни 05, 2009, 12:54:37 pm »
Момичета здравейте,
може ли някой да ми види графиката и да каже време ли е вече да правя теста? Зная че е добре да се направи след 10-тия  ден на овулацията, и тъй като вече са минали 10 дена предполагам че е време, но чакам и вашето мнение.
« Последна редакция: Юни 05, 2009, 12:57:04 pm от tedyto »
*

fibo

• 2168
« Отговор #69 -: Юни 05, 2009, 13:05:40 pm »
аз следващия път ще опитам тестове с първа порция, че иначе явно някъде бъркам.
Явно това че пия вода и пишкам между 17 и 19 часа пречи. Ама не мога да се сдържам :(
Венка,не може с първа урина(ако това имаш в предвид)ЛХ започва да се синтезира в урината през деня!За това тестовете е най-добре да се правят по обяд/следобяд и до 20ч вечер.Здължително спазвай условията,поне се ограничавай максимално!Иначе влияеш на резултата и се подвеждаш :)

Момичета здравейте,
може ли някой да ми види графиката и да каже време ли е вече да правя теста? Зная че е добре да се направи след 10-тия  ден на овулацията, и тъй като вече са минали 10 дена предполагам че е време, но чакам и вашето мнение.
Теди,ако искаш да се коментира по графиката ти може да си пуснеш своя темичка,където ще коментират всички :wink:Колкото до теста,е най-добре да изчакаш до първия ден на М и ако не ти е дошло да си направиш тест.
Борко Бърборко
« Отговор #70 -: Юни 06, 2009, 23:52:07 pm »
Венка,не може с първа урина(ако това имаш в предвид)ЛХ започва да се синтезира в урината през деня!За това тестовете е най-добре да се правят по обяд/следобяд и до 20ч вечер.Здължително спазвай условията,поне се ограничавай максимално!Иначе влияеш на резултата и се подвеждаш :)/quote]
Фибчо, не мога да ги спазвам съвсем, защото пише последните два-три часа преди теста да спра да приемам течности. Това значи от 15 до 18 да не пия нищо. Аз докато се прибера става 19 и ме е страх от дехидратация. Явно трябва предимно на БТ да заложа и покрай нея тестовете като подкрепящо средство.
Ще пиша двете черти този месец като ++ резултат. Надявам се следващия месец ОВу-то да ми е в някакви почивни дни и да тествам пак, както му е ред :)

Мерси, че ме следиш Фибчо :)
[/url][/url]
*

fibo

• 2168
« Отговор #71 -: Юни 07, 2009, 02:24:07 am »
Голяма си скица бре :lol: за два часа без вода става въпрос,не за два дни...споко бе,няма да се дехидратираш,щом се прибираш в 19ч,след 16/17ч не пий повече :)
за два часа без течности нищо няма да ти стане,и аз пия много вода и ми е доста трудно да издържам ама за два/три часа толкоз устисквам :D
успех мило
Борко Бърборко
« Отговор #72 -: Юни 11, 2009, 11:26:12 am »
Момичета, защо така рязко ми падна БТ?
Пия Дуфастон и вчера сутринта съм пропуснала таблетка, но все пак досега не ми е била толкова ниска БТ по това време на цикъла?
Мерих в 7:10 и беше 36.7, а в 07.20- 36.8.
Да не би да трябва да си чакам лелката толкова рано?!
[/url][/url]
« Отговор #73 -: Юни 11, 2009, 12:06:59 pm »
Дано този спад да е от нещо друго!!! :D :D :D.... :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #74 -: Юни 11, 2009, 12:14:54 pm »
Цитат
Дано този спад да е от нещо друго!!!   .... 
:good_post: Взе ми думите от устата и аз тъкмо това си помислих!  :crossfingers:
« Отговор #75 -: Юни 11, 2009, 12:34:08 pm »
М? от какво - я ме просвяетлете,че нещо..нали при бременост се вдига БТ-то?
[/url][/url]
« Отговор #76 -: Юни 11, 2009, 12:53:22 pm »
Жасминка,при имплантация БТ се понижава,а тя е някъде към 7-10 ден ако не се лъжа след О!Дай Боже да е това :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
 :bighug:

« Отговор #77 -: Юни 11, 2009, 13:00:38 pm »
ИИИИИИИ зарадвахте ми душата :) Айде дано да е това :) :crossfingers:
Отивам да погаля лошите вещерски очи на Гарджето и почвам да си мисля как ще гоня лелката :)
[/url][/url]
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #78 -: Юни 11, 2009, 15:59:38 pm »
Жасминка,при имплантация БТ се понижава,а тя е някъде към 7-10 ден ако не се лъжа след О............... .
Само да вметна  :D
Имплантацията е от 7 до 10 ден след зачеване /след О./
Понижаването на БТ в този перид /около 7 ден след О./ се дължи на вторият пик на естрогените.
Дори и да няма бременност пак може да има понижение, както и ако има бременност може да го няма това понижение. Причините веднъж да го има на графиката, а друг път да го няма /спада/ е в това кой хормон в момента е бил повече - ако е естрогена - има понижение, ако е прогестерона /тогава е и неговият пик/ - няма слад
Ето ви схема с хормоните:

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #79 -: Юни 12, 2009, 11:53:50 am »
Момичета, Бт се вдигна рязко  :D babyplan.ru изчисли че съм имала ОВУ на 18 ден, което и да е било така, с приема на Дуфастон няма как да е станало на 18 ден нещо :)
Още 3 дни съм на Дуфастон и след 15 го спирам. После колко време се чака лелка? 3-4 дни?
[/url][/url]