0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ще коментирате ли графиката ми?
« Отговор #40 -: Март 05, 2009, 08:00:37 am »
Фибо,миличка, от твоята уста в Божиите уши :)
не се повишава май БТ ама дет се вика надежда има.
[/url][/url]
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #41 -: Март 05, 2009, 11:37:50 am »
Споко,миличка,има още време :D....
надежда винаги трябва да има :wink:
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
« Отговор #42 -: Март 09, 2009, 13:44:43 pm »
Да се отчета - вчера с 37 БТ взех че цъфнах, та чак вързах - без предизвестие снощи.
Ще следя ОВУ за този месец и дано не мине черна котка път и стане :)
[/url][/url]
« Отговор #43 -: Март 20, 2009, 20:49:15 pm »
Момичета, този месец май е ановулаторен :( Кажете и вашето мнение, но днес БТ много скочи, а ОБУ теста а категорично отрицателен. Миналите дни поне имаше бледа втора чертичка, днес не. 13 ден ми е, а досега съм го засичала максимум на 10 - 11.
Давам графилите и в други два сайта.
Не мога да разбера какво стана:

http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php

http://www.babyplan.ru/profile/35915

Отварят ли ви се без проблем?
[/url][/url]
*

fibo

• 2168
« Отговор #44 -: Март 20, 2009, 21:47:03 pm »
Миличка,мисля си,че ако е имало 0 е била около 11ти,но това при условие,че БТ се задържи така висока :D
ЛХ може и да си изпуснала,това че тестовете са отрицателни не е гаранция,че е нямало О :wink:
Графиката ти от Фертилити не се отватя,за да я покажеш трябва да направиш нещо ама хич не ме бива в обясненията и само ще те объркам,дано се включи някой който зне добре :oops:
Борко Бърборко
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #45 -: Март 20, 2009, 21:54:31 pm »
 jasmin_veni както е казала Фибо ако Т.се задържи висока значи е имало О.между другото когато забременях декември месец така и не видях хубав положителен Ову.тест в смисъл тестовата не беше по-тъмна от контролната линия и въпреки това стана.Успех
« Отговор #46 -: Март 20, 2009, 22:26:14 pm »
Фибо, Дени, усмихнахте ми вечерта момичета :) Не знам защо два месеца не ми отчита ОВУ с тестове - виждам само бледа втора черта  8O .
Мислих че теста днес е грешен. Има ли смисъл според вас утре да направя още един?
[/url][/url]
*

fibo

• 2168
« Отговор #47 -: Март 20, 2009, 22:57:25 pm »
Според мен,не,няма смисъл.БТ е вече ясно висока и ако е имало О то вече е минала,няма защо да си хабиш тестовете,пък ние ще стискаме палци БТ да си стои такава :wink:
Борко Бърборко
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #48 -: Март 20, 2009, 23:00:24 pm »
Според мен,не,няма смисъл.БТ е вече ясно висока и ако е имало О то вече е минала,няма защо да си хабиш тестовете,пък ние ще стискаме палци БТ да си стои такава :wink:
Напълно подкрепям  osi_9 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
« Отговор #49 -: Април 10, 2009, 14:47:42 pm »
Смотана работа - по-ниска температура никога не съм имала?!
Чидя се кое може да ми влияе - това, че хвърлихме второто одеало и е малко по-хладно в стаята?
Може ли, а?
[/url][/url]
*
« Отговор #50 -: Април 10, 2009, 15:08:41 pm »
Време е за кекс  :D
Този спад може да се дължи на овулацията. Сигурно много скоро БТ 6те запо4не да се пови6ава...
 :crossfingers: :00001754:

Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
« Отговор #51 -: Април 10, 2009, 17:32:54 pm »
МММ кекс, кекс, кесксссссссссс :) като за петък вечер ми звучи мноого добре :)
10х Лукреция - аз съвсем бях забравила, че БТ спада преди ОВУ :)уплаши ме драстичната разлика:)
[/url][/url]
« Отговор #52 -: Май 08, 2009, 22:48:57 pm »
Момичета имам нужда от помощ. Пак имам ситуацията от миналия месец - вчера ОВУ теста беше с две черти-плътни, като тестовата беше мааалко по-бледа. Сметнах за отрицателен, но си кексахме :oops: Днес обаче теста е с много бледа втора черта - категорично отрицателен!!! Значи снощи е бил положителен, така ли? (Аз затова го смених в графиката)
Много ми е рано,  ОВУ не може да е минала! Нямах даже ЦС преди вчера! Днес е много разтеглива и просто трябва да е днес ОВу-то, не разбирам как така е отрицателен! Да направя ли втори днес, а? Дайте съвет моля 8O
[/url][/url]
*
« Отговор #53 -: Май 08, 2009, 23:20:43 pm »
Здравей, според мен със сигурност ще може да се каже кога е била О едва след като минат още няколко дни и се видят следващите температури. Ако си сигурна че си изпълнила указанията на теста няма смисъл да си хабиш друг. Сигурно момичетата ще се включат с по-компетентно мнение, но според мен не се притеснявай много. Ако О е била вчера- ти си имаш сърчице, ако обаче предстои- сложете си за всеки случай и днес едно. И да пропуснете днес също не трябва да те обезкуражава, защото четох че живота на плувците е около 72 часа.  :wink:
Успех!
« Отговор #54 -: Май 08, 2009, 23:35:27 pm »
 Щом днес е отрицателен теста , това означава , че овулацията е днес или ще бъде  най - късно утре. Овуто настъпва от 12 до 36 часа след положителния тест (пика на ЛХ)за овулация.
*

fibo

• 2168
« Отговор #55 -: Май 09, 2009, 00:02:52 am »
Фаталчето го е казала много точно!Не се бъркай!Двете чертички значат че вече си фертилна,а не че О е настъпила!Но понякога тя настъпва и 6-36ч след + тест!Зависи просто от това кога си засекла ЛХ пика(в покачване или спад)
Тъй де с две думи - пол.тест = кекс 3/4 дни поред,като видиш,че Т се покачва О най-вероятно е минала :D
Борко Бърборко
« Отговор #56 -: Май 09, 2009, 01:18:59 am »
Благодаря момичета :) Много съм тъпа понякога - хем знам, че е така, хем си изкарах ангелите че сме изпуснали яйцето този месец.
Тука прочетох една статийка, която препоръчва и кексване през ден след минала вече ОВУ :) Тоест тия дни всеки ден, после през ден :) Мисля да се пробваме тоя месец с тази схемичка :)
ще следя БТ тия дни много стриктно :)
[/url][/url]
« Отговор #57 -: Май 26, 2009, 12:36:24 pm »
Момичета имам въпрос - този МЦ започна като неменструално кървене, мина през нещо, което е изключително обилно-дори и за мен, днес спря, от четвъртък трябваше да започваме лова, но отново ми процапа неменструално :( Сега отлагат ли се фертилните дни или какво? Този МЦ ми просължава вече доста - 5 дни! А на мен ми е по 3-4 максимално!
[/url][/url]
*

fibo

• 2168
« Отговор #58 -: Май 26, 2009, 14:33:11 pm »
Жасминка,ние не можем да преценим,а дори и ти,дали това е неменструално кървене...
Редно е ако се притесняваш да те види лекар...
Борко Бърборко
« Отговор #59 -: Май 26, 2009, 15:37:31 pm »
Мдам, ако до ден-два не намалее и не спре отивам на лекар. На фона на останалите цикли този е необичаен.
Може и от стрес да, ще видим.
Но се засилва и пак имам болки-все едно за втори път ми идва.
Ще изчакам да спре преди да отида на доки.
Мерси фибчо, че ме следиш :) Признателна съм:)
[/url][/url]