0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ще коментирате ли графиката ми?
« Отговор #20 -: Ноември 14, 2008, 16:08:19 pm »
Радвам се за добрите новини и съм убедена че скоро ще си имате така желаното бебче. Според мен не спирай да правиш тестове за ову и да мериш температура, за да си знаеш кога са ти най-големи шансовете. А за да се успокоиш недей да мислиш само за това а си го създай като навик. И все пак ти знаеш най-добре как се чувстваш и дали имаш нужда от почивка. Нашите майки да не би да са си мерили температурите и да са имали тестове за овулация... и колко хубави деца са си родили  :D
Успех, мила!
*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
« Отговор #21 -: Ноември 15, 2008, 10:43:18 am »
Аз съм съгласна с доктора запомни си фертилните дни и се ориентирай само по тях без да мериш БТ и ОВ ако не стане до 1-2 месеца пак ще започнеш.Успех и дано още сега да е станало чудото за да не те тормози нищо.

« Отговор #22 -: Ноември 15, 2008, 11:35:32 am »
Ще престана, но този цикъл ще го докарам докрая с графиката за да имам поне една пълна :)
[/url][/url]
« Отговор #23 -: Ноември 18, 2008, 09:15:42 am »
БТ май пада :( май и този месец няма да е :(
[/url][/url]
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #24 -: Ноември 23, 2008, 14:36:12 pm »
БТ май пада :( май и този месец няма да е :(
здравей мила,
според БТ и о теста ову е била на 14 срещу 15,така мисля,и при теб се вижда спад в БТ,точно преди О(14) и повишение на (15)важно е да има двуфазност,не знам кога си си направила О теста,но ако е бил следобяд - О е била най-вероятно същата вечер,или през ноща,но това е само мое мнение :D
колкото до мнението на докито и моя така мисли,ама аз ще продалжавам с меренето
и както вече казаха,създай си го като навик,О не винаги е в един и същи ден на месеца
При мен LH пика продължи два дни,при някой е едва няколко часа
и в крайна сметка,всичко е строго индивидуално,само не се предавай
стикскам ти палци
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
« Отговор #25 -: Ноември 23, 2008, 14:51:56 pm »
Здравейте момичета :) Най-накрая съм си у дома и нанесох всички стойности от последните дни :)
Fibo, мила не се предавам и продължавам напред :)Но ще спра замалко с меренето на БТ и ще се ориентирам само по фертилните дни :)
[/url][/url]
*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
« Отговор #26 -: Ноември 23, 2008, 15:13:42 pm »
Мила чудесна БТ си развила не съм сигурна дали не е от пътуването или си е такава, дано остане така поне още 3 месеца и да се похвалиш след 3 дни с тестче с :bfp: :goodluck: :babyflips: Целувки.

« Отговор #27 -: Ноември 24, 2008, 08:03:05 am »
Здравей мила Вени :) може и от пътя да е защото тая сутрин беше по-ниска, но се надявам пожеланието да се сбъдне :)
[/url][/url]
« Отговор #28 -: Февруари 25, 2009, 10:10:22 am »
Здравейте момичета :)
Аз започнах пак с мерене на БТ, ама както си мислих че сега съм сериозна, така изпуснах два дни и не си направих тестовете и не мерих БТ. Май изпуснах ОВУ-то този месец, но за сметка на това, тъй като бяхме на пости дълго време сега се радваме един на друг повече и с по-голям кеф отколкото при бебеправенето:)
Кактои да е. Има едно скачане в БТ втория или третия ден, което ми е странно. Наистина я измерих следобед, но за мен си беше сутрин. И преди съм я мерила по различно време, но такава голяма амплитуда не ми се беше получавала.
До колко влияе времето според вас и дали не съм измерила грешно?
[/url][/url]
*

fibo

• 2168
« Отговор #29 -: Февруари 25, 2009, 11:17:24 am »
Миличка,рано е още за коментар,макар че ми се струва БТ да се покачва(стапаловидно)
но е рано още,ще трябва да почакаш още 3-4 дни да видим дали БТ ще си остане така висока :),в случай че да,то О ако е имало такава може би е била около 11-12ден на МЦ,но това са само предположения и идеи...наистина е кофти да пропускаш дни,трябва да си малко по-сериозна в меренето :wink: и не е зле да мериш и по време на М,не е толкова гадно,но графиката е по-пълна и картинката е по-ясна
успех
Борко Бърборко
« Отговор #30 -: Февруари 25, 2009, 11:24:50 am »
Мерси за инфото Фибо :)
А за БТ в М не знаех че е задължително да се мери. за следващия цикъл ще знам:)
[/url][/url]
*

fibo

• 2168
« Отговор #31 -: Февруари 25, 2009, 11:36:57 am »
Не,мила,не е задължително,но е хубаво - графиката е по ясна :wink:
Борко Бърборко
*
« Отговор #32 -: Февруари 25, 2009, 17:11:08 pm »
Здравей, jasmin :D
Само искам да добавя, 4е е много важно БТ да се измерва по едно и съ6то време +- 1 4ас. Когато това е невъзможно, трябва да го отбележи6 в графиката.
 :goodluck:

Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
« Отговор #33 -: Март 04, 2009, 15:48:41 pm »
Фибо, Лукреция имам голяма разлика в БТ от вчера до днес. От 37.4 на 37 :( май ми е доста ниска :(
[/url][/url]
*
« Отговор #34 -: Март 04, 2009, 16:33:48 pm »
Може да е инцидентно. Дано отново се пови6и утре  :wink:
Мисля 4е е о6те рано да те посети лелката. Погледнах ти графиките. 4ак толкова къс МЦ няма6. Обикновено ти идва на 25/27 ден, а днес е само 21 ден от цикъла ти. Поради тази при4ина, си мисля 4е е инцидентно. Не губи надежда  :wink:

« Отговор #35 -: Март 04, 2009, 16:41:48 pm »
Мерси много за инфото Лукреция :) Не губя надежда, въпреки, че този месец милото беше на лечение и май го изпуснахме яйцето :(

BTW - опитах и се регистрирах в babyplan защото го видях в твоя профил.
Там много объркано се оказа :?Или е защото аз не разбирам руски...
[/url][/url]
*
« Отговор #36 -: Март 04, 2009, 17:02:16 pm »
... опитах и се регистрирах в babyplan защото го видях в твоя профил.
Там много объркано се оказа :?Или е защото аз не разбирам руски...
[/quote]
Не зная за6то ти се е сторило обърква6то. Аз съм доволна от календара там, за6тото за определяне на О взима под внимание само пови6аването на БТ без други фактори (тестове за О, умора, главоболие, цервикална слуз, болки в кръста, т.н)
Автомати4но определя О, когато се пови6и БТ и то го прави доста добре. Понякога, разбира се, малко се разминава с моето виждане, но като цяло съм доволна. Подобен е календарът на фертилити, но той е на английски. Ако се справя6 по добре с анг., отколкото с руския, опитай там.
Календарът на за4атие е най красив и ясен, само това му е минуса, 4е не определя приблизително деня на Овулацията  :D

« Отговор #37 -: Март 04, 2009, 18:04:54 pm »
Аз също съм и в двата сайта.
Само че в руския си въведох стойностите от този месец, но въпреки това ми взима за първи ден на цикъла деня в който съм се регистрирала.
Ще видя по-натам де :)

П.С. :) като гледам твоята БТ и прочетох коментарите на момичетата стискам палци за твоя 8-мартенски подарък :)
[/url][/url]
*
« Отговор #38 -: Март 04, 2009, 18:26:52 pm »
 :bighug: :bighug: :bighug:

*

fibo

• 2168
« Отговор #39 -: Март 04, 2009, 19:32:05 pm »
Миличка,гледам ти графиката и мноого трудно ми се стори,ако не вземаме в предвид бт на 11ти(37,2)не е реална според мен,О е била май точно тогава и следва покачване,което е доста добре и ако сте успели трябва да НЕ дойде след около 3-4 дни,тоя спад не е фатален и може да се дължи на естрогените ако Т утре се повиши - споко,още повече има нещо наречено implantation dip когато оплоденото яйце се вгнезди в мат.стена той се проявява предимно на 7-8ми ден след О,но на теория е възможен м/у 5-12ти ден след О,така че.... :wink:
дано миличка
Борко Бърборко