0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Anonymous

Ядрено-магнитен резонанс във Варна
« -: Февруари 18, 2006, 10:56:15 am »
tarsq adres na klinika s qdreno magniten rezonans.Blagodarq vi predvaritelno.
sorry za kirilicata
*
« Отговор #1 -: Февруари 18, 2006, 11:38:20 am »
Не съм много сигурна, но провери в "Темелков" 052 600126; 600127
*

Anonymous

« Отговор #2 -: Февруари 21, 2006, 22:50:49 pm »
Здравей! Aми в клиника Диамед съм чувала, че има нов и модерен апарат - прави се компютърна томография. Там работи доц.Ковачев. Можеш да провериш дали ще ти свърши работа. Тел. 657-080.
[/b]
*

кика

Re: Ядрено-магнитен резонанс във Варна
« Отговор #3 -: Септември 23, 2008, 10:03:44 am »
Samo,4e na Diamed tel za zapisvane za Iadreno-magniten rezonans e 55 55 20
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #4 -: Септември 23, 2008, 13:41:34 pm »
Аз правих преди два мес. в Окръжна болница,а сега видях че са направили и в медицински център Младост.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
« Отговор #5 -: Септември 24, 2008, 21:03:02 pm »
до колкото знам ЯМР работи и в университетска болница
« Отговор #6 -: Ноември 04, 2008, 19:34:42 pm »

Някой знае ли дали може да се разчита на ЯМР в Темелков?

Нямам нищо против да го направя на друго място примерно в университетска болница.
Въпроса е цената. В унивеситетска болница за цял гръбнак ще ми искат 900лв, а в Темелков 350лв.
А знаете ли кой лекар прави ЯМР в Темелков.
*

Марина75

• 3039
« Отговор #7 -: Ноември 05, 2008, 09:37:10 am »
Ивет,звънни и ги питай дали им работи ЯМР,понеже беше повреден пък и да работи трябва да си запишеш час и много се чака.Аз правих в Окръжна болница ,но бях по здравна каса и пратих само 100лв.за контраста,но ми казаха че разлика в цените в Темелков няма.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
« Отговор #8 -: Ноември 05, 2008, 10:18:04 am »
Ивет,звънни и ги питай дали им работи ЯМР,понеже беше повреден пък и да работи трябва да си запишеш час и много се чака.Аз правих в Окръжна болница ,но бях по здравна каса и пратих само 100лв.за контраста,но ми казаха че разлика в цените в Темелков няма.

В Темелков, по точно Томовижън не се чака изобщо максимум 3 дни. Цената за цял гръбнак наистина е много добра 350лв.
Единствения проблем който ме притеснява е дали мога да разчитам на качеството на апарата и на разчитането. Иначе си работи ЯМР там.

Да разлика с цените може и да няма с окръжна болница за един орган. Разлика има ако органите са повече. За един орган в Темелков е 200 лв, за два органа 300лв, за 3 органа 350лв.
« Последна редакция: Ноември 05, 2008, 10:20:47 am от Ивет »
*

yana-v

• 1207
  • Ще порасна голяма!!!
« Отговор #9 -: Ноември 05, 2008, 10:26:12 am »
За ЯМР в Темелков доколкото знам съвсем на скоро монтираха нов апарат - добър. Може да се разчита на доц. Балев, който работи и там! В окръжна правиха на мъжа ми ЯМР, защото в Темелков още не беше готов при д-р Калоянов! Също опитен рентгенолог! УСПЕХ!
« Отговор #10 -: Ноември 05, 2008, 11:22:56 am »
За ЯМР в Темелков доколкото знам съвсем на скоро монтираха нов апарат - добър. Може да се разчита на доц. Балев, който работи и там! В окръжна правиха на мъжа ми ЯМР, защото в Темелков още не беше готов при д-р Калоянов! Също опитен рентгенолог! УСПЕХ!

А сигурна ли си 4е Доц. Балев там извършва ЯМР, тоест в темелков-Томовижън.
« Последна редакция: Ноември 05, 2008, 11:26:31 am от Ивет »
« Отговор #11 -: Ноември 10, 2008, 01:27:35 am »

А сигурна ли си 4е Доц. Балев там извършва ЯМР, тоест в темелков-Томовижън.

Направих си ЯМР в Темелков.  Преди време си правих в окръжна болница в Русе при д-р Злателина Джендова.

Дори и да е нов този ЯМР в Темелков, като качество не може да се сравнява с това в Русе.
А в темелков не го прави доц.Балев, а д-р Цонев.
В Русе снимковия материал е на доста по високо ниво.

Направих го в Темелков заради по ниската цена на повече от един орган, ама май се прецаках.
« Отговор #12 -: Февруари 03, 2009, 17:36:58 pm »
nqkoi moje li da mi dade telefona za zapisvane na magniten rezonans no v okrajna bolnica
*

Марина75

• 3039
« Отговор #13 -: Февруари 03, 2009, 18:40:17 pm »
nqkoi moje li da mi dade telefona za zapisvane na magniten rezonans no v okrajna bolnica
Окръжна имат сайт от там го бях взела,но не го пазя,пробвай да го намериш и аз ще се поровя само дето не знам как се казваше окръжна,май Света Анна.Ей сега ще пробвам.

*

Марина75

• 3039
« Отговор #14 -: Февруари 03, 2009, 18:44:35 pm »
http://www.svetaanna-varna.com/view.aspx?f=129&s=220
мисля,че е това намери по-надолу Компютърен томограф,това е май телефона.

« Отговор #15 -: Февруари 03, 2009, 22:39:56 pm »
http://www.svetaanna-varna.com/view.aspx?f=129&s=220
мисля,че е това намери по-надолу Компютърен томограф,това е май телефона.

Като апаратура най добрия ЯМР /за момента/ в България  е в
Университетска Болница "Света Марина" Варна.

Като специалисти които работят с него не мисля че са най опитните. И двамата доктори там са доста млади. Май се казваха Новакова и Георгиев. Поне единия трябваше да е с по солиден опит.
А в медицината опита е много важно нещо