Iffi.13, Евро вече ти е отговорила за температурата, но да споделя моя опит - имам 2 изследвания на НК клетки в последните 2 години, които бяха над нормата 19% и 21%. След премахването на хидросалпингса (открит впоследствие), Стаменов ми препоръча да пусна още едни имунологични, защото, според него, е възможно това възпаление да е причинявало завишения брой НК клетки - резултатът от миналия месец е 11%. Знам, че НК клетките не са константа, но си мисля, че не е случайно.
Елина, никакви болки не съм имала, макар че имах двустранен хидросалпингс. Проблемът е, че преди да ми го открият, направих 5 (пет) броя ин витро, 4 от които стимулирани, в 2 реномирани клиники - и двамата лекари твърдяха, че биха видели хидрото на УЗ. Нали се сещаш през какво съм минала? Теориите за това, че яйчниците не се кръвоснабдяват добре при премахнати тръби не са доказани, дори и да се реагира малко по-трудно на стимулация в такива случаи (пак не е доказано), това е далеч по-добре, отколкото да правиш опит след опит, обречени на неуспех.
Лично аз не бих разчитала на пластика, а и мисля, че си попаднала в добри ръце - говори с лекаря си, обсъдете нещата подробно и ти пожелавам до 1 година да гушкаш 1-2 мъника!