Първо да поспамя, но се надявам да ме извинят модераторите, но имам от няколко дни проблем с нета. Писах и на Каси три пъти на ЛС, ама ...
Честит 1-ви рожден ден на малките сладунчета Хриси и Мишо
Честит 2-ри рожден ден на прекрасната и очерователна Деси
Маменца желая ви вашите съкровища, да ви носят само усмивки и гордост.
Да ви обичат и целуват, от игри да се не налудуват
Да ви носят в къщи топлина, уют и красота.
Днес Тони бой беше на първи учебен ден. Първоначално ревна щом влезнахме в яслата, явно си е помислил, че е в болница, защто лелите са с бели престилки, но после си влезе при децата без да каже гък. Поревал е малко, но малко, явно заради другите дечица, защото сега сме на такава вълна, да копира това което прави другарчето. Взех го на обяд, като беше ИЗЯЛ цялата супа и малко от лещата. Звънях на всеки час, а когато го взех беше неуписуемо доволен и щастлив.
Дано така да продължи и занапред, макар и да ме предупредиха от постреакция сле два, три дни.
Водата от шишето му си седя отвън непокътната и памперс гащите не бяха сменени, макар и само напишкани.
Опитали са да го сложат на гърне, но е направил същото както у дома. Хвърляне със засилка хе-хе-хе. Иначе веднага сподели лелята, че Тони е много емоционално дете, какво имаше в предвид нямахме време да си кажем.
Здрава и приятна седмица за мало и голямо.