Хайде след дълго отсъствие да се разпиша и аз в тази седмична тема.
Много неща са се случили откакто не съм влизала да Ви чета и страшно съжалявам, че съм изпуснала възможността да честитя хубави събития, но ще наваксам.
Аз тръгнах за малко на бачкане и сега до края на месеца съм отпуска, като страшно се надявам в това време да успея с реализацията на една голяма моя мечта да започна нова работа на място, за което бленувам от доста време.Дано стане пък тогава направо ще разцелувам целия свят, като Габи която раздава сериозно целувки.
Ние вчера отбелязахме втората годинка.За сега се оправяме, че дружно се борим с новите вируси цялото семейство и затова тържеството беше скромно без много народ и дечурлига(за последното ме е много яд, ама не ми се иска да разболяваме приятелчетата).
Като Ви чета за яслите почвам донякъде да се успокоявам, че не само при нас е така с излизане, ядене и т.н., не че е за успокоение.
При нас свикването с яслата стана много бързо и за моя голяма изненада Габи става и с кеф иска да ходи, дори се сърди че не бързаме достатъчно, а като стигнем толкова бърза да влезе, че е направо като вятър.
А сега с честитките заочвам:
Стефи, честито за предстоящото бъдещо попълнение!Извинявай, че като се видяхме не честитих лично, но така се бяхме омотали с разни неща, че чак като тръгнахме почнах да си мисля, че нещо май си брееннна, а като не съм чела нямаше как да знам:).Но това е страхотна новина .
Честито на всички минали рожденници, на всички кръстени, на всички бременеещи.Да са живи здрави и да не се отърват от късмет и хубави преживявания.По-малко проблеми на мамите, които се борят със зъбоникнене.
Хей, усмихвайте се на и бъдете щастливи.От сърце желая на всички да им се случват много чудеса.За мен някой там горе се погрижи наистина добре чудесата да са много и съм страшно щастлива.