При Тони дереждето е следното.
1-ви ден супер ОК, даже ял супа, ама тя пък 100 гр., ама карай важното е, че е хапнал.
2-ри ден нищо не искал да хапне, но пък седял с децата на гърне. Нищо не е свършил, но пък е седял, което в къщи по никакъв начин немога да го накарам да направи. Рев на излизане, така правели когато не искали да ядат дечурлигата.
3-ти ден тръшкане на влизане за кратко, бързо се успокоил, явно копира от децата. Наакал се ама как, нещо не ми стана ясно, защото памперс гащите не сменени и си го взех със същите от сутринта, а долнището изцапано, та чак го запрали.
Може някак си да се е наакал седейки
Изял цялата супа и половин ястие, което е геройство от страна на лелята, при все че вкъщи не яде готвено вече 16 дни.
Излезе с рев, но защото така правели по принцип, това е обяснението. Сравнително бързо се успокои и ме нацелува.
Като цяло е спокоен, играе си, пее и танцува при това доста емоционално.
Това което ме шокира е, че в спалното имало 17 легла и 3 в "изолатора" това пък за кво е идея си нямам. Да обаче в момента детското заведение се посещав от 24 деца и кво прайм ся викам аз ...
когато били готови тогава ще са и с преспиване. Това ставаше въпрос за друго дете, което още неможе да свикне (18 дни) та покрай него и ние новите засега ще сме до обяд.
Джам, а вие храните ли се поне там или плачка и не желае?
Това от нас, а за зъбоникненето съм казала, когато ни наизлязат всички зъби ще дам голям банкет.
П.П. В нашата ясла има изнесено седмична програма по която работят с децата. Тони значително е подобрил бърборенето си и пеенето. Днес са имали опознаване на прибори за хранене и миене със сапун. Имаше резултат, защото като се прибрахме веднага си извади купичката и симулираше ядене с две лъжици (малка, голяма)През целият път си пее и ми показва, че е гладен. Днес даже изяде половин рогче и едно малко кексче, това след супата и ястието. Виждам, промяна която засега само ме радва.
За съжаление не ги извеждат навън. Плодове дават само един път в обедното меню като десерт и това е банан.