Добро утро момичета! Желая ви лек и приятен ден!
Два дни не бях влизала и затова тази сутрин прочетох темата назад и доста се разчувствах!
Искам да ви кажа въобще да не омаловажавате факта за вашата борбеност. Никой не прави тези неща, за да доказва нещо.
Но знаете ли колко хора с такива проблеми просто стоят и чакат - чакат, защото не им се занимава; чакат поради неграмотност и незнание; чакат, защо като им кажат прави еди какво си изследване - и те казват - а това е гадно и страшно, няма да го правя; чакат, защото въобще не искат да се информират; чакат, защото отхвърлят проблема като проблем.
Вие давате толкова сила на нас - тези, които по една или друга причина по-късно са започнали борбата. Споделянето на опита е толкова ценно, аз направо нямам думи.
Като постъпвах за операция аз знаех във всеки един момент какво ще ми се случи - а това е така, защото много момичета от този форум бяха до мен.
А когато аз след това давах куража и информацията на следващите - бях истински щастлив и удовлетворен човек, че мога да помогна с нещо в такъв наистина тежък момент!
Затова тази борба и това, че сте тук и ви има въобще не е нещо малко!
Вие сте просто супер!
И аз съм щастлива, че ви намерих!
Щастлива съм, че знам вече много!
Радвам се, че не стоя като пън, а правя нещо в името на това да имам дете!
А това, че имаш подкрепа и приятели, макар и виртуално, също не е никак малко!
Защото на никой с тези проблеми не му е приятно за говори за това на улицата и особено с хора, които не могат да го разберат!
Хайде стига, че се улях!
Радвам се, че ви има!
Прегръщам ви всички!