Е, поне нашите парчета бяха по-големки, пък тия в неделята много тънки бе...за единия зъб само! А пък 2-3 парчета - още по-добре! Както е казал Мечо Пух - "Колкото повече, толкова повече!"
Аз пък тая вечер ще мързелувам...
Мъж ми е купил една торба слънчоглед от пазара, сега ще го пука. Аз съм купила торта и кола, та след сърмичките... и някой хубав филм, че друго не може...
Слънце, аз станах в 9 и викам - ау, късно, кога ще сколасам!? Пък не се обадих, щото бях с мъжо и то по задачи - основно строителни.
Пък викам от утре да си започвам пак любовта с бай Дюкан, че нещо много съм се заоблила около талията!
Утре имаме празник на града! То, цяла седмица беше така - то не бяха празници, концерти... Днес имаше мотокрос на нашия полигон - супер беше, само, че мнооооого студено.
Дано утре да е хубаво времето, че инак и настроение нямат хората!
Сутринта - нали знаете, официална част, вдигане на знамето, реч на кмета, молебен и т.н. На обяд ще пеят нашите хора от "Тоника" + градските Ева и Гого. Вечерта ще пее и другото ни известно момиче - Ивана!!! Днес няколко камиона техника се изсипа на площада. Построиха нещо, като сцена. Няма ги, обаче прословутите цигански сергии и панаира, нещо кметът май не ги е пуснал. Има и пазар на нови коли на "Дачия", "Рено" и др. ... А, бре, що не дойдете поне за концерта вечерта - сега ми хрумна??? Особено тия, дето са по-близо! Концертът на Ивана не е за изпускане. В понеделник имаше друг хубав концерт - пак на известни момчета и момичета. Много ми хареса Павел Михов (помните го нали?)
Айде, лека ви вечер! Аз се опъвам до камината, че нещо май стана хладничко...