mimi_77 всичко е индивидуално, зависи от втоята възраст, от желнието ти, финансов фактор, та дори и причини за стерилитета. Примерно при една ендометриоза не може да се 4ака много. Щом док е казал 2 месеца и ти имаш желание и сте готови за следващият опит- супер давайте. Дано следващият път е последен!
Ще се възполвам от темата за да попитам нещо,момичетата с пове4е опит в това. Та и моето първо инвитро се оказа неуспешно, всичко беше перфектно, лека стимулация, добър отговор- 20 яйчица, 4удесни ембриом4ета, даже замразихме, трансфера беше на 2 бластоциста, но на 11ден ЧХГ -0.00 Чак толкова кръгла нула не съм о4аквала, с те4ение на времето запо4нах да се притеснявм и задавам въпроса "защо", "какво се обърка". Каква е при4ината да не се получи имплантация? Възможно ли е нещо да се е объркало при трансфера? Избягвам да мисля, и да създавам свои теории, но...... Предстои ми трансфера на замразени, но въобще не съм обнадеждена и ентусиазирана от това. Та нали щом с пресните не стана какво да о4аквам от замразените
Знаете ли притесняваме не това 4е не съм забременеля от този първи опит, наясно съм че шансовете не са много високи, знам 4е се успява от 2ри, 3ти, но ме притеснява факта че въобще е нямало имплантация, на този въпрос искам да си отговоря!!!