Здравей миличка,
Аз съм със същата диагноза, само че при мен са идвата. Разбирам как се чувстваш, аз също бях потресена. Месеци наред не можех да мисля за нищо друго. Мисля че за теб все още има надежда, щом имаш фоликул. изследвала ли си хормони? С тази диагноза би трябвало да имаш много високо ФСХ и ЛХ, и нисък естрадиол. Не те съветвам да правиш инвитро, понеже една стимулация може да изтощи яйчниците и положението да стане по-лошо. В нашия случай Клостилбегита дава много по-добри резултати, поне така пише в дебелите книги. Успех!!! Не се предавай!
моля те, помогни ми да се ориентирам в "обстановката"....изобщо нямам на идея какво се случва, много ми е "изненадващо", нямам никакви познания в тази насока...имам толкова въпроси, а незнам на кого да ги задам....
чудя се, тази диагноза, защо трябваше да чакам 7год, да ми направят лапаро, за да ми я кажат - не може ли това да се установи по друг начин...стоиностите на ФСХ са 6,23, а на ЛХ-6,09....нормално ли е или не...
защо стимулацията да изтощава яйчниците - преди 5год. съм правила две инсеминации със много силно стимулиране на яйчниците...
имам си фуликоли, поне така казват, а и ги виждам на снимките...как е възможно това - хем склерозирал, хем да образува фоликул ? колко съм объркана, вече нищо не ми е ясно...
а лечение...чакам да излезнат резултатите от биопсията, която са взели по време на лапаро и тогава щели да ми предписват "евентуално" някакво лечение...може ли да се спре развитието на склерозата...
помогни ми миличка, дай ми някаква информация, къде мога да чета по въпроса...