0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
"Моята голяма тв сватба" по БТВ
« -: Октомври 16, 2008, 23:45:02 pm »

Кастингът приключи , да видим утре кои ще са избраните! :dating:
Re: "Моята голяма тв сватба" по БТВ
« Отговор #1 -: Октомври 17, 2008, 11:41:56 am »
На мен ми харесва, интересно ми е да гледам различни хора и двойки с интересни съдби и случки, има доста впечатляващи.
*
« Отговор #2 -: Октомври 17, 2008, 11:56:38 am »
Приключи ли? Ееее, аз снощи го изтървах!
Предните вечери ми беше много интересно, искрено съм се смяла на някои случки...
И какво следва сега?
« Отговор #3 -: Октомври 17, 2008, 12:04:43 pm »
:lol: :lol:  :lol:
Предните вечери оттук-оттам гледах, но снощи успях да изгледам цялото предаване и със сълзи съм се смяла на някои истории! Особено това с лелята-гледачка на кафе и случката с комбайна  беше върха :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Хайде на комбайна нананнанана, да си правим с тебе нананана :lol: :lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #4 -: Октомври 17, 2008, 12:32:30 pm »
аз бях изтървала първите 2 предавания , но ги има във VBOX , така че ...койтоне ги е гледал ....
тази вечер ще дадат двойките , които ще са избрани ! аз няма да мога да го гледам ,че сме на рожден ден и много ме е яд  :bonk:

Шоуто ще бъде много забавно според мен!
:married:
*
« Отговор #5 -: Октомври 17, 2008, 21:51:03 pm »
нашата двойка беше от 120-те избрани,но моята половинка не беше готова да отидем :(ама той и не знаеше че съм пратила документи за кандидатстване,докато не ми звъннаха да ми кажат ,че сме одобрени.на една моя позната синът й може би продължава и след 2-я кастинг,така че ще имам инфо от кухнята на събитията 8)
Прегръдката е перфектния подарък,защото става за всички размери:)
*
« Отговор #6 -: Октомври 19, 2008, 12:30:05 pm »
нашата двойка беше от 120-те избрани,но моята половинка не беше готова да отидем :(ама той и не знаеше че съм пратила документи за кандидатстване,докато не ми звъннаха да ми кажат ,че сме одобрени.на една моя позната синът й може би продължава и след 2-я кастинг,така че ще имам инфо от кухнята на събитията 8)
ехе добре! Жалко че няма да учствате , щяхме да си имаме двойка от форума..
« Отговор #7 -: Октомври 20, 2008, 16:14:45 pm »
Определено бяха моного яки предаванията през седмицата,ама в петък не го гледах,кво стана?Избраха ли някви двойки?И в същност само една ли ще бъде сватбата?
*
« Отговор #8 -: Октомври 20, 2008, 20:46:13 pm »
да май само 1 сватба ще има! във vbox има предаването. избраха 12 двойки ! аз си имам фаворити!
« Отговор #9 -: Октомври 21, 2008, 08:51:46 am »
На мен са ми големи сладури момиченцето с французина.Той се казваше Тома,ама за нейното име не мога да се сетя.Много са симпатични,много са усмихнати и ще стискам палци те да спечелят :crossfingers:
Препятствията са тези ужасни неща, които виждаш, когато не гледаш към целта си

*
« Отговор #10 -: Октомври 24, 2008, 00:16:50 am »
Много трогателно ....Кои от предложенията ви допаднаха най-много? На мен ми хареса първата двойка , двойката с французина и предлобението с парашута...
« Отговор #11 -: Октомври 24, 2008, 08:55:50 am »
Страхотни бяха снощи!Добре си поплаках  :oops:

Онзи малкия дето слизаше бавно по стълбите ме изкефи,душчка бе  :)
С парашута беше най-оригинално  :)
Французина и той се представи добре  :D

Не знам на фона на останалите последната двойка ми се стори най-пошла,в смисъл,че другите бяха по-изобретателни!

НЕ ми хареса обаче,че Слави постоянно ги подканваше и шашкаше по този начин мъжете  :x Да си затваря устата бе!Сакън ако не се намеси,САКЪН,САКЪН....
*
« Отговор #12 -: Октомври 24, 2008, 10:55:58 am »
и на мен последната деойка някак си не ми хареса и тази двойка дето мацката трябваше да рови из динята...някак си..

При този малкия и Царина( :lol:) не ми хареса дядото и после нотариуса. А и момчето така се паникьоса , че забрави да и подари розата - сладур!

а Слави им даваше зор май заради времето, ама пак си беше гадно!
« Отговор #13 -: Октомври 24, 2008, 11:01:43 am »
и на мен последната деойка някак си не ми хареса и тази двойка дето мацката трябваше да рови из динята...някак си..

При този малкия и Царина( :lol:) не ми хареса дядото и после нотариуса. А и момчето така се паникьоса , че забрави да и подари розата - сладур!

а Слави им даваше зор май заради времето, ама пак си беше гадно!

Ми Росче кат му е проблем времето по-добре да ги раздели в три предавания,а не само да се вмъква в незабравимия миг на влюбените!Според мен просто си е такъв и задължително навсякъде тряа да са нагнезди!

Верно,чи туй с динята беше тъпичко,чак го забравих  :lol:
*
« Отговор #14 -: Октомври 24, 2008, 11:04:05 am »
аз не го оправдавам...не ми хареса от негова страна и че при едната двойка накрая се подиграваше ,че било много трогателно (преди рекламите) ..ако се сещаш! Много кофти бих се почувствала! То е такъв миг за всички...
« Отговор #15 -: Октомври 24, 2008, 11:16:03 am »
Мдааааааа, сладки бяха всички снощи - кой повече, кой по-малко. :D
А това с динята наистина беше малко тъпо - да рови с ръце вътре в плодовете......като някое прасе в тиква! :wink: А 18-годишното момченце - едно такова невинно дете, ама хванало кака да го отрака! :lol:

Обаче, накрая като правиха предложението всички ми бяха много изкуствени. Не знам, едно такова нагласено,превзето -  може би защото знаех какво следва. А и всички се бяха гипсирали, което е напълно естествено. Но ще видим следващите задачи.
*
« Отговор #16 -: Октомври 24, 2008, 11:24:38 am »
ааа довечера ще е другата група!
а това с динята не беше романтично , ами малко животинско даже  :lol: майтапя се...просто репликата - хайде стига си ровила , подготвил съм ти друг изненада...ама пък от друга страна , ако пръстена беше наистина най-отдолу в динята ...щеше да е още по-тъпо  :lol:
А последните имаха издънката - коя ни е любимата песен , сещаш ли се ?  и тя каза някаква и той и вика НЕ! Сега ще видиш!
:lol:
« Отговор #17 -: Октомври 24, 2008, 11:43:04 am »
ааа довечера ще е другата група!
а това с динята не беше романтично , ами малко животинско даже  :lol: майтапя се...просто репликата - хайде стига си ровила , подготвил съм ти друг изненада...ама пък от друга страна , ако пръстена беше наистина най-отдолу в динята ...щеше да е още по-тъпо  :lol:
А последните имаха издънката - коя ни е любимата песен , сещаш ли се ?  и тя каза някаква и той и вика НЕ! Сега ще видиш!
:lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
« Отговор #18 -: Октомври 24, 2008, 12:09:49 pm »
 :sorry: За мен лично това предаване не е кой знае какво,просто е поредният плачевен опит на Слави Трифонов да си запълни предаването с нещо ,тъй като той вече толкова време е в ефир и е толкова скучен и изтъркан вече,че се чуди какво да измисли :ask:.
« Отговор #19 -: Октомври 24, 2008, 12:30:38 pm »
:sorry: За мен лично това предаване не е кой знае какво,просто е поредният плачевен опит на Слави Трифонов да си запълни предаването с нещо ,тъй като той вече толкова време е в ефир и е толкова скучен и изтъркан вече,че се чуди какво да измисли :ask:.

По-добре да измисли нещо по-различно и интересно за нас зрителите,отколкото да се чудим коя сапунка да гледаме!Аз пък му ги харесвам форматите,които измисля,интересни,забавни и различни!

Просто самия той си има някои трески за дялане!