Здравей!
За Александров в клуба наскоро се коментираше, че е склонен да подценява мъжкия фактор. При нас също беше дал твърде оптимистично мнение при иначе лоша спермограма.
Доц. Маркова е много добър специалист, но е много ангажирана. Опитах си да си запазя час, защото трябва да си правя цветна снимка, а резултата от изследванията ми беше тревожен, но беше заета чак до средата на Март плътно. А за съжаление ние като двойка нямаме време да чакаме по толкова между прегледите, понеже половинката си е в България съвсем за малко ... и имаме много малко време за опити и без това.
Млад, не млад, мисля да се прехвърлим при Сариев. И без това са в един екип с Маркова. Казват, че е добър, аз съм доволна, че ми обърна внимание. Не ми хареса, че отсега отвори дума за инвитро, но и при нас нещата и сега хич не са розови, а за цветната снимка имам основания сериозни да се притеснявам.
Между другото - някой знае ли откъде се получава тази разлика в цените на цветната снимка в МД и Окръжна болница? Сариев спомена, че той прави в ОБ, а цената беше несравнимо по-ниска от тази в МД. С хубаво качество ли е? Хем не мога да си позволя наведнъж да издрусам 110 лв + цената на лекарствата, хем не искам от криворазбрана икономия да си направя некачествена снимка, която да не ми свърши работа после ...
Някой има ли впечетления от двете места?