Zdraveite, momi4eta i mnogo se izvinqvam, 4e pi6a na latinica, no nqmam izbor v momenta.
Predi vreme pisah, 4e ot 1 godina se opitvame da imame bebe, no ne se polu4ava. Ot 4 meseca si merq temperaturata. No tova e drug vypros. Jiveq v Canada, a tuk e mnogo trudno da polu4i6 sre6ta pri lekar i se 4aka sredno okolo 2 meseca. Hodih pri edin ginekolog i toi sled nikakvi pregledi, nikakvi izsledvania, mi nazna4i 2 meseca Serophene. Ocenkata mu be6e vyz osnova na temperturnite mi grafiki, koito nikak ne bqha katastrofalni. Az ne se doverih i se opitah da manerq ginekolog "s Vryzki", poneje navsqkyde po sveta taka stavat ne6tata, koiot da mi obyrne vnimanie. Napravi mi pregled na magareto, nazna4i mi hormonalni izsledvania i cvetna snimka. imame spermograma, no 6te nau4im rezultata na 8 mart:)
Na men ne mi nazna4i mikrobiologia, dori sled kato mu kazah, 4e imam leko vyzpalenie. Toi kaza, 4e e ot sapuna i mi kaza da izpolzvam samo 2-3 pyti v sedmicata samo Dove, bez parfum. Oba4e sled 2 dena syrbeja mi se zasili i ima mirizma, koqto ne sym imala dosega nikoga i mislq, 4e sa gybi:( Osven, tova predi sedmica vzemah silni antibiotici, 2 navednyj, poneje se borih s edna stoma6na bakteria. Zna4i, moje da sa gybi, sega sym na samole4enie s Gyno-Pevaril (vaginalni) i Canesten za mazane. No, kakvo da pravq, snimkata mi 6te e sle 2-3 sedmici, ako imam gybi, opasno li e? Kajete, mola, kakvo da pravq!
Imam i drug vypros: Koga to4no se pravi snimkata? Na men mi kazaha ot radiologiata, 4e na pyrvia 4ist den smed menstruaciata. A za hormonite, mai mi kazaha 5-ti, 6-ti den sled menzisa.
Izvinqvam se otnovo za latinicata, tazi ve4er trqbva da opravim problema. Tolkova bezza6titna se 4uvstvam s taza kanadska zle organizirana bezplatna zdravna sistema:(