Здравейте и хубава седмица
Перде, Симеон също има проблем с първата лъжица храна, после уж яде. Като му омръзне давам десерта и после продължавам пак с манджата
За млякото - сам почна да си иска друга храна, бях му взела едни пюрета на Семпер за след годинка, те са с по-едри парченца и миришат вкусно. Супите на бабите също ги обича, на моите малко се мръщи
За около седмица пък беше отказал млякото, явно му е били писнало.
Ръце и крака стискаме само като пръскаме спрей в носа, при ядене абсурд! Не се задълбочавам много вече в храната, защото не мога да допусна пак да се превърна в изнервено същество, което се разплаква от радост, защото детето му е изяло една цаца.
Василена, масичката е на Чико, не помня за колко я взехме, без столче е, а плота се обръща и от другата му страна има влакче, дрънкалки и някакви други екстри. За водния център ще погледна в Хиполенда, мерси
Ще вадя паспорт на Симеон и
здравна карта. За паспорта четох цяла сутрин, мисля, че си изясних. Здравната карта още ми е мъгла, та ако знае някой, моля да помага
Търся и допълнително инфо за
Естония, май почти няма българи там.
Поръчах в петък ето тези
ръководства:http://www.slovo.bg/books/partnerbooks.php?ID=18079Серията съдържа пет заглавия: „Моят свят", „Аз и другите", „Аз и природата", „Аз празнувам", „Светът е голям".
Държейки в ръцете си книжката “Аз и другите”, предназначена за 2-3-годишните, детето ще търси отговор на онова, което е свързано с: Един ден в детската градина; Моята стая; Аз с мама и татко; Моите играчки; Рожден ден; Ало, телефон; Моята кукла
Всяка книжка от системата е разработена като материал за организиране на самостоятелна работа, съобразен с потребностите и възможностите на детето. Съдържанието е представено по привлекателен начин, така че да насърчава интереса на детето и да го мотивира към активна дейностВ яслата се съгласиха да работят по тях, когато има възможност, разбрахме се и какви други играчки са необходими
Стефи, аз трябваше ли да си пускам отпуската щом Мони е на ясла, а аз вкъщи?