Мойто диване вече 11 дни не яде освен каши и то определени марки и видове, както и от бурканче. Кекс рядко, солети и крайжник хляб. Опитах се да го държа на глад, обаче неиздържах повече от 2 дни, на хленчене, мрънкане, тръшкане и инатлъци. Започнах да питам какво иска да яде и съответно да му го приготвям, не че има прогрес, но днес реши да отвори хладилника и щастливо да ми сочи кренвирши.
У дома рядко се яде такова нещо, но ето че Тони омете половин кренвирш. Изумена и втрещена съм щом прояде това "месно изделие".
По друг повод реших да пиша, търся да закупя качествен мед, както за него така и за цялото семейство. Опитах с витамини, още малко ще ги пие и после мисля да пробвам с меда, като имуностимулант, стига разбира се да няма алергия или пък друг вид непоносимост. Ако някой има връзка с производител или продавач на качествен медец, нека ми пише, ще си закупя поне 3 буркана.
gery_k77 стикаме ти палци, всичко да мине гладко и безпроблемно. По малко негативни емоции в болницата и повече усмивки да греят на лицата ви. Ще чакаме добрите новини след това.
Ние в понеделник сме ученици да видим, какво ни чака в детската ясла.