Айде, убу, Бандата на Шаро вече са по земята, сега да си призная и пред другите.И ако още веднъж някой някога ми оспори лидерството в класацията Гафаджия Нъмбър Уан---не'ам думи!
Та значи понеделник ще има среща на учителите с председателя на Общиснкия съвет.И аз звъня на всички учители, членове на ГЕРБ.Ма те много имена, аз карам по списък с трите имена и телефони.И същевременно докато ми вдигнат чета тука.И чета ето това
Добро утро!
Днес е петъъък - кеф, а и ще се ходя при мама - още по-голям кеф....... !
Като сте почнали да показвате примерни идеални мъже, аз за ужас на слънчице да си покажа и моя фаворит
(МИЛЪР)
Ако не друго поне откъм визия и финанси го докарва
Ама хич не е ужас бе, споко! Аз съм си сложила против снимки
И по-конкретно гледам как ЕПД-то е сложила в скобите МИЛЪР вместо снимката.И ми вдига конкретния господин и аз изтърсвам-Ало, г-н Милър?И изтрешявам на момента и оня докато заеква изтрелвам-г-н Христов?
Лелееее, голям срам!Тая пернатата ми идеше да я убия!Нямам нищо против Милър, много як пич, любимец ми е, ама в комбинация с един щраус ще ми докара дисциплинарно уволнение!
А сега тия патки ме бъзикат, че е можело да му объркам името със
слънчице или
Фъстък.И представяте ли си звъня на някой учител и му казвам "Добър Ден, слънчице" или "Добър ден, Фъстък"...в единия случай ще ме осъдят за сексуален тормоз, в другия ще ме бият.......Май Милър е по-добрия вариант, пък "Г-н Христов"-перфектния!
леле, колко правописни грешки, по-точно изядени букви-ми то от вълнение...Поправих ги де...