0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Жекииии, повярвай ми-на света няма мъж, който е в състояние да задоволи абсолютно всички капризи на една жена.Хем да е безбожно богат, хем да е страшно красив, хем да е страхотен в леглото, хем да е мил и добър и да те гледа в очите като кученце...Те такова животно нЕма!
Един за в къщи, един за на вън и друг да плаща сметките
Хихи, е значи пак стигаме до частта, в която се казва, че на една жена никога не и е достатъчен един мъж!Трябват няколко, които взети заедно да направят събирателен образ на перфектния мъж!
Цитат на: Мимка в Октомври 16, 2008, 10:56:38 amХихи, е значи пак стигаме до частта, в която се казва, че на една жена никога не и е достатъчен един мъж!Трябват няколко, които взети заедно да направят събирателен образ на перфектния мъж!Абсолютно!Аз засега горе-долу Жеков съм го докарала до идеалния образ, остава частта с парите, но не може да му се отрече усърдието в тази посока
Цитат на: Жекова в Октомври 16, 2008, 10:58:44 amЦитат на: Мимка в Октомври 16, 2008, 10:56:38 amХихи, е значи пак стигаме до частта, в която се казва, че на една жена никога не и е достатъчен един мъж!Трябват няколко, които взети заедно да направят събирателен образ на перфектния мъж!Абсолютно!Аз засега горе-долу Жеков съм го докарала до идеалния образ, остава частта с парите, но не може да му се отрече усърдието в тази посока Ти сега нали ще ходиш на Луната - там пари не ти трябват!
Слънчогледова, ти от къде знаеш, че пари на Луната не трябвали? Да не би от там да се връщаш?
Аз само с това "гледане в очите" не съм съгласна то за какво ми е такъв, и кучето ще ме гледа в очите
Като сте почнали да показвате примерни идеални мъже, аз за ужас на слънчице да си покажа и моя фаворит Ако не друго поне откъм визия и финанси го докарва