Извинявам се,че пускам тази тема за втори път но на друго място.Незная как да я преместя.Ще бъда благодарня на всеки ,който може да ми даде някакъв съвет или е преживял подобно нещо.След процедура по инвитро,тестът на 14-ти ден беше положителен.Бяха ми върнали 3 ембриона.На 19-ти ден леко зацапах.Обадих се на док.и той каза,4е тр.да 4акаме и да си продължа утрогестана,както и да си направя чхг.Резултата бе6е 1570мл.Зацапването продължи и другите 3-4 дни,като се увеличаваше и бе6е кафеникаво-ръждиво.Аз упорито, през 2 дни си пусках чхг-та които растяха по следния начин...3950 и 7114мл.Първото ми УЗ трябва да е на 13-ти октомври,но на 9-ти получих по силно кървене и веднага отидох на гинеколог.Прегледаха ме и казаха че има едно закрепено сак4е,но е рано за тонове.Също така че кървенето понякога означавало изчистване на дугите сакчета.Поуспокоих се,но за малко....Днес кървенето е ярко и от мен изпадна съсирек.Незнам какво да правя.Дали не е изпаднал закрепения ембрион.Да си направя ли о6те едно чхг или е рано да покаже? Sad