Оф, и аз така. Вече не знам кога да започна и с какво да започна. Ще ми се да започна направо с плодови или зеленчукови пюренца без да съм давала сокчета първо. Исках да давам оризова каша, но чета че тя запича, а ние и без това си имаме проблем. Мога ли да започна с ябълково/морковено пюре и ябълката трябва ли да премине през топлинна обработка?
много ви моля - уважавайте чуждия труд и време, четете какво са писали майките, които преди вас са минали през "терзанията" на захранването. като ви дойде на дневен ред, вместо да седнете и да попрочетете малко, пък тогава да питате, ако е останало нещо неясно, вие всички започвате направо да питате... задавате едни и същи въпроси, пишете едни и същи неща - ориза запичал (глупости), сокчетата първо (още по-големи глупости), ябълката сурова ли или печена, с плод или зеленчук да почна....
честно да ви кажа, аман! тука сме има няма 50-тина жени. ами не е толкова много бе, па пуснете една търсачка и вижте какво сме писали за тия неща, ако ви мързи да изчетете 3 теми. а сме писали подробно и обширно, уверявам ви - и за ябълката, и за оризовата каша, и за магданоза...
Е хайде не с лошо! Съжалявам ,че те подразних толкова много , съжалявам дори ,че зададох този въпрос. В интерес на истината едно мнение няма по въпроса за захранването и май всеки сам решава как и с какво да захрани своето. Не си мисли, че не щеш ли ни е дошло време за захранване и щоп в тая тема с глупавия ми въпрос. Мога само да те успокоя, че преди да задам тъпия си въпрос, не само че не изчетох всичко във форума, не само в ТРИТЕ теми, ами де що има писано по въпроса съм изчела и дори съм си копирала в компютъра най-интересните неща. НО! Като всяка майка и аз също се претеснявам и аз не мога да реша кое ще е по-правилно за моето дете. Четох много старателно това ,което точно ТИ си публикувала за сокчетата и почти съм съгласна, но ВСЕ ПАК не мога напълно да ги отрека. Толкова много деца са отгледани със сокчета и то от втория месец. Пък то сега е много модерно да се подхвърли едно мнение, че дори и нечий 2-3-5-10 годишен труд по даден проблем и нещеш ли след време напълно да се отрече. Мен това не ме интересува. Просто искам да захраня детето си по що годе правилен начин. Затова ОТНОВО исках да подхвърля моя конкретнен въпрос и да прочета още едно две мнения. Не ми казвай, че ти си нямала подобни терзания и не си задавала подобни въпроси. Ако се върнеш назад и прочетеш ти самата какво си питала, няма да си толкова остра.А това, че си чела и ти някъде, че ориза не запичал са пълни глупости. На всякъде дават оризова вода за разстройство.
п.п. Пък като не ти харесва въпроса ми и смяташ, че разводнявам темата, нали си модератор, изтрий го и ми изпрати забележка , НО на лични, щото и ти я разводняваш с коментара си. Аман от подобни забележки, и на мен ми писна да се ровя да чета сумати страници и ако не на всяка, то през две-три има подобна словесна война.
НИЩО ЛИЧНО, КЪМ ТЕБ! Извинявай, ама и аз имам нерви, още ме държи родилната депресия, и твоето отношение направо ме попари.