0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

графиките на kikne
« -: Октомври 10, 2008, 12:05:38 pm »
здравейте момичета,от 2 години съм регистрирана в този прекрасен сайт и все не мога да се реша да пиша.Чета с интерес темите ви и много неща научих за себе си от вашите изказвания.Радвам се,че сте така мили и си помагате една на друга..Накратко за мен от 4 години живея с моя партньор и откакто се помним двойка не сме се пазили ,а напоследък много активно се трудим за бебче .Аз съм на 34 и биологичния часовник тик-така,но мечтаното щастие така или иначе не се случва.Бихте ли ми погледнали графиките,моля и да кажете според вас имам ли ову ,или не 
*
Re: графиките на kikne
« Отговор #1 -: Октомври 10, 2008, 12:09:55 pm »
Аз не виждам календар  :ask:
« Отговор #2 -: Октомври 10, 2008, 12:19:49 pm »
 :oops:извинявай ,мила ,а как да го поставя така ,че да го видите?
« Отговор #3 -: Октомври 10, 2008, 12:33:10 pm »
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=6670.0
Погледни тук.Според мен има овулация, тъй като във втората част от графиките т е около 37гр.Видях че започваш нов цикъл, бъди по-постоянна в меренето на температурата за да може да се определи кога е била овулацията.Ако имаш възможност вземи си тестове за ову, така ще е по-лесно да уцелите момента.  :)
« Отговор #4 -: Октомври 10, 2008, 14:58:50 pm »
много благодаря за бързия отговор,но ако се загледате в по-предните ми цикли със сигурност ще забележите разликата между предходния и тях.това с 37 град.във втората половина ми се случи предния цикъл  ,а преди него ми беше много променлива графиката.как мислите дали не ми куца нещо във хормоните?