Здравейте!
Изчетох цялата тема доста внимателно.
Имам херпеса от 2005 г. Излиза ми предимно през зимните месеци, когато и имунната система е подложена на изпитание. През август тази година обаче ми излезе отново, което и съвпадна с гинекологичен преглед, с оглед желаниято ни за детенце. На съпруга ми също му излиза, но не толкова често колкото мен. "Моето място" е на бедрото, при свивиката. От тогава(август) и двамата пием Кориолус(стана ми странно, че никой не споменава нищо до момента за него) и аз пия още хомеопатично лекарство като допълнение на Кориолуса - Rhus Toxicodendron 9ch. По време на тримесечното лечение и на двама ни ни излезе по веднъж. В края на тримесечното лечение, трябваше да отида на контролен преглед. Докторката ми каза, да не спираме с Кориолуса и аз с хомеопатията и ни даде зелена светлина за бебче. Разбрахме се че веднага след като констатираме бременност ще ги спрем. Изписа ми фолиева киселина и ни пожела успех.Да, ама не! Гадното нещо излезе отново преди ден! Веднага й се обадих! Отново даде забрана за опити за бебе за още три месеца и да продължаваме да пием Кориолуса и Хомеопатията. Меко казано съм обезкуражена.
По тази причина и се разчетох подорбно и така попаднах тук.От прочетеното до момента виждам, че повечето от вас не им е забранено бебеправене, въпреки херепеса. Пределно ясно ми е, че при активен херепес се избягват сексуалните контакти(до сега никога не сме правили секс при наличието на херпес). Дайте ми съвет? Да бебеправим ли? Да чакаме ли още три месеца? Не знам...
Добре е да спомена, че съм се лекувала с Изопринозина, но ефект нямах никакъв! Възлагам големи надежди на Кориолуса! Ново лекарство е от година и половина на пазара!
Ще следя темата!Благодаря предварително!
Дано не се сметне за реклама, прилагам снимка на лекарството.