0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: МОЛЯ СПОДЕЛЕТЕ
« Отговор #20 -: Октомври 20, 2008, 17:21:21 pm »
Румяна27 и аз мисля, че непременно трябва да отидеш на преглед и да разбереш каква е причината за това закъснение
и дано месец ноември бъде твоят месец  :crossfingers:
« Отговор #21 -: Октомври 20, 2008, 19:01:27 pm »
Зьаьлжително ще отида тези дни дори няма да чакам да ми мине М защото се побьрквам от вьпроси в главицата ми Ако отговора на д-та ми не ме задоволява(в смисьл че искам да си направя пьлни изследвания)смятам да си запиша час в клиниката на д-р Щерев имам позната която ходи там при д-р Савова Успех и на вас момичета стискам палци на всички :bighug:
« Отговор #22 -: Октомври 20, 2008, 19:44:16 pm »
Румяна може да пуснеш сега на трети ден от цикъла изследване на половите хормони-ЛХ,ФСХ,Тестостерон,Пролактин,Естрадиол.И като отидеш в клиниката на Щерев да ги носиш,може би там ще ти кажат и че трябва да се пусне микробиология,цитонамазка,цветна снимка на тръбите и спермограма за мъжа ти с което всъщност трябва да се започне,като най-лесно изследване даващо важна информация.Желая ти успех и скоро да сепохвалиш

« Отговор #23 -: Октомври 21, 2008, 22:04:39 pm »
Момичета реших да ви напиша резултатите от моите хормонални изследвания Ако имате вьзможност моля ви споделете вашия опит и знания по вьпроса А ето ги и тях         
Prolaktin-197.14 IU\I   при стойности 127-637   LH-3.85 IU\I при с-ти2.4-12.6   FSH-6.02IU\I при с-ти  3.5-12.5  Estradiol-340.64pmol\l     Testosteron-1.40 nmol\l   Insulin-12.4 mU\I  при с-ти 3.0-25.0 :balk_160:

« Отговор #24 -: Октомври 22, 2008, 10:07:20 am »
Хей мацки някой пил ли е Clostylbegyt питам защото аз го пих април но сега като се ровя из форумите попаднах на някои стряскащи факти за това лекарство и се шашкам Моя колежка сьщо го приемаше и взе та забременя Е при мен не се получи Приятен ден на всички а пьк аз като се вьрна от д-та ще пиша какво ми е казала :blowingdust:
« Отговор #25 -: Октомври 22, 2008, 14:13:15 pm »
Руми ,Клостилбегита се пие само след направена Цветна снимка и спермограма.Ето темичката ,прочети и ще разбереш.
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=8504.0
Ноемврийска седмичка пълна с +++ резултати(10.11-16.11)
« Отговор #26 -: Октомври 22, 2008, 18:28:16 pm »
Здравейте всички, чудесно е да има къде да попиташ.
Та... авенетй ако знае нещо за противогрипните ваксини и бебеправенето, има ли проблем и добре ли е да се сложи такава ваксина. :blowingdust2:

Re: противогрипна ваксина??? бебеправене???
« Отговор #27 -: Октомври 23, 2008, 10:41:24 am »
Аз също се интересувам, защото си направих васкина и сега съм с доста тежък грип?
*
« Отговор #28 -: Октомври 23, 2008, 20:13:10 pm »
Аз зададох на личния си лекар този въпрос! Отговора беше, че е много добре да се сложи ваксина - повишавала имунитета на организма. И като предпазва от грип, съдейства за непиенето на лекарства в месеците на бременноста, евентуално ако стане работата!
И аз си направих! А също и миналата година си правих.
Само че на мен ми се отразяват наистина добре тези ваксини.
Миналата година малко ме втресе за един ден.
А тази година нищо не усатих - но сложих уж по-добра ваксина!
„Ние се раждаме в света на природата.
Второто ни раждане е в света на духа."

*

berry

• *
  • 34
  • Тези, които винаги гледат в земята изпускат дъгата
« Отговор #29 -: Октомври 25, 2008, 14:37:15 pm »
Здравейте и от мен! Аз също си сложих противогрипна ваксина, и то тогава, когато бебчо е бил на 6 дни. Слабо подозирах за него и затова я сложих. След това попитах гинекологът и той каза, че не би трябвало да има проблем. Все още е много рано да видя развитието му и страшно много се надявам гинекологът да е прав. Поздрави!
*
« Отговор #30 -: Октомври 25, 2008, 14:51:15 pm »
Аз също преди 2-3 дни си сложих противогрипна ваксина,но първо попитах личната удачно ли е и тя ми отговори,че е хубаво защото ако се случи чудото няма да се разболявам а аз съм много податлива на грипчета разни.За първи път поставям ваксина дано ми се отрази добре,защото съм чувала и другия вариант-разболееш ли се пък няма оправия!
Ще видим...

« Отговор #31 -: Октомври 25, 2008, 15:07:21 pm »
Оставям на страна личното си мнение за противогрипните ваксини , а то е мнооого негативно...
В листовката на influvac Sub-Unit , обаче ясно е написано следното:
през първите три месеца на бременността е разумно да НЕ се извършва противогрипна ваксинация.
текста е достатъчно категоричен....
Ноемврийска седмичка пълна с +++ резултати(10.11-16.11)
« Отговор #32 -: Октомври 27, 2008, 08:20:19 am »
Днес мога само да стискам палци и исках да го споделя с някой... На 27 ден съм а обикновенно досега трябваше да ми е дошло, моля се да съм бременна ... помогнете ми и вие  :oops:

*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
Re: Моля се този път да съм бременна
« Отговор #33 -: Октомври 27, 2008, 08:30:33 am »
Ами искренно  се надявам да си бременна-направи тестче -колко дни  ти закъснява -27 ден ,а вече трябвало да ти е дошло-на колко дни ти идва ?Стискам палци да не ти  дойде- с друго не виждам с какво  можем да ти помогнем  :wink:

*
« Отговор #34 -: Октомври 27, 2008, 08:36:36 am »
Днес мога само да стискам палци и исках да го споделя с някой... На 27 ден съм а обикновенно досега трябваше да ми е дошло, моля се да съм бременна ... помогнете ми и вие  :oops:
Така като гледам според тестовете за ову то е било на 15 ден от МЦ.В такъв случай днес ти е 13 ден след ову.Според мен няма закъснение,но зависи колко ти е дълга ЛФ.Може би ако бях на твое място бих си направила едно тестче :wink:Стискам палци да е станало :D
*
« Отговор #35 -: Октомври 27, 2008, 08:49:23 am »
Дано не те разочаровам ,но искам да ти кажа да бъдеш готова и за "лошото".
Защото после много боли.Аз също бях с редовен МЦ на 28 дена.НОООО, ми дойде на 32-я ден и бях се разочаровала отново  :( :(
Ако искаш погледни коментарите към "моята графика", за да видиш казаното от Денис-мисля че много добре е обяснила въпроса за О и ЛФ!
Искренно ти желая да ти закъснее 9 месеца  :)Стискам палци мила  :)
« Отговор #36 -: Октомври 27, 2008, 08:53:05 am »
Ами обикновенно съм на 25-26, 27 ден. Никога не ми е повече, дори се притеснявам че ми е кратък цикъла, но не искам да се надявам, защото не издържах и избързах с теста, направих го оня ден - ОТРИЦАТЕЛЕН :( но още се надявам, боже колко детински се държа ... но чакам вече 1 г. и половина :(

« Отговор #37 -: Октомври 27, 2008, 08:58:38 am »
Ами обикновенно съм на 25-26, 27 ден. Никога не ми е повече, дори се притеснявам че ми е кратък цикъла, но не искам да се надявам, защото не издържах и избързах с теста, направих го оня ден - ОТРИЦАТЕЛЕН :( но още се надявам, боже колко детински се държа...но чакам вече дълго

« Отговор #38 -: Октомври 27, 2008, 09:15:35 am »
Rumi_bumi дано да си бременна preggo, стискам палци и ти желая успех  yahoo_17. Ако не се е случило ,не се предавай и гледай напред и твоето чудо ще се случи мила  :bfp1: УСПЕХ!
« Отговор #39 -: Октомври 27, 2008, 09:41:59 am »
Здравей Руми,
погледнах твоята графика, тя е като моята почти!
И на мен последния цикъл ми беше на 1.10, но на 13-14 не успях да засека ОВУ с тестовете, не знам защо така, може би защото пробвах сутрин към 11, а мисля че се препоръчва след обед. Така че и аз като теб чакам, трябва да ми дойде на 29. Последните 2-3 месеца ми е редовен 28-дневен цикъл. Имам болезнени гърди, леки болки долу ниско! Но това са признаци, поне при мен , на предстояща менструация, което се надявам да не е така.
Стискам палци з атеб , както и на всички!!!! :grouphug: :goodluck: :flower: :balk_16:
Единственото сигурно нещо е, че нищо не е сигурно!
http://www.babyplan.ru/profile/33243