0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Re: Графиката на Nataly *
« Отговор #20 -: Октомври 09, 2008, 08:37:09 am »
имаш много ама много стиснати палци... :) успех миличка
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #21 -: Октомври 09, 2008, 10:34:56 am »
Момичета, резултата от втория кръвен тест ми е 985.7 за 48ч. от предишни стойности 719.8.Смятатели, че това е резултат за извънматочна бременност или нарастването при мен просто е по-слабо?
*
« Отговор #22 -: Октомври 09, 2008, 11:28:28 am »
В една и съща лаборатория ли са?

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

Nataly*

• 2785
« Отговор #23 -: Октомври 09, 2008, 12:13:36 pm »
Да, и двата теста са направени в Кандиларов
*
« Отговор #24 -: Октомври 09, 2008, 12:21:30 pm »
Направо в понеделник отиди на ехограф.
Стискам палци да се върнеш много усмихната. :wink:

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

Nataly*

• 2785
« Отговор #25 -: Октомври 09, 2008, 12:37:41 pm »
Чудя се дали утре да не си пусна още един да видя дали продължава да нараства и ако да с колко...
*
« Отговор #26 -: Октомври 09, 2008, 12:49:21 pm »
Не се изтезавай. Прегърни си момчето и вярвайте, че след 9 месеца ще гушнете здраво бебе. :D

Антоан дьо Сент Екзюпери
*

Nataly*

• 2785
« Отговор #27 -: Октомври 09, 2008, 15:24:39 pm »
Имам записан час чак за сряда, но до тогава ще съм се побъркала.Ще си направя още един тест утре...за да имам стойностите,и на 48ч,и на 72ч...Поне да знам с по колко нараства.Иначе би трябвало сега тепърва да започвам 5та седмица
*
« Отговор #28 -: Октомври 09, 2008, 17:02:35 pm »
Натали, не се изтезавай излишно с тестовете! Изчакай до сряда! Аз си мисля, че всичко ще е наред. Имало е и случаи, в които ЧХГ-то не нараства равномерно, а всичко е наред с бременността.  :bighug:

Знам, че ти е трудно, но се опитай да мислиш позитивно.

*

Nataly*

• 2785
« Отговор #29 -: Октомври 09, 2008, 21:03:32 pm »
Опитвам се да мисля позитивно, момичета, опитвам се... но ми е трудно. След това, което ми е минало през главата обаче е трудно. И въпреки това за сега мисля, че успявам, защото мисля, че е време и в моят живот да се случи нещо толкова хубаво, колкото е едно дете. :D Сърцето ми не ми позволява да се предам. Има толкова много любов покрай мен, че не вярвам Господ да остане безразличен към нея. :D
Помолете се с мен и за мен, момичета.
Благодаря ви.
*
« Отговор #30 -: Октомври 09, 2008, 23:06:46 pm »
Разбира се, че е на път да си се случи най-хубавото.  :bighug:

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #31 -: Октомври 09, 2008, 23:10:31 pm »
Миличка всичко ще е наред :) ти само спокойно защото бебчо има нужда от една усмихната мама :) ние те подкрепяме а ти се порадвай на мъжа до себе си...
*

Nataly*

• 2785
« Отговор #32 -: Октомври 10, 2008, 16:23:31 pm »
Момичета, днес пуснах трети кръвен. От първият са 72 часа и резултата ми е 1226 , почти е станало двойно. Може би при мен се удвоява на 72 часа, а не на 48. Нали границата е от 48-72 часа. В сряда съм на лекар и като гледам съм прехвърлила вече 1000 единици та трябва да се види. :D
« Отговор #33 -: Октомври 10, 2008, 16:38:59 pm »
Това е хубава новина Натали  :D Но аз мисля че трябва да имаш 2000 единици за да се види плоден сак

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
*

Nataly*

• 2785
« Отговор #34 -: Октомври 10, 2008, 16:44:59 pm »
Това е хубава новина Натали  :D Но аз мисля че трябва да имаш 2000 единици за да се види плоден сак
Ами те до сряда трябва да станат толкова. :D
« Отговор #35 -: Октомври 10, 2008, 17:13:56 pm »
Нати,страхотно нараства ЧХГ,бъди смела миличка,повярвай че твоето чудо е факт.Нека Господ ви пази с бебчо и след 9м да се гушкате.Успех в сряда :crossfingers:
*

Nataly*

• 2785
« Отговор #36 -: Октомври 10, 2008, 17:34:01 pm »
Нати,страхотно нараства ЧХГ,бъди смела миличка,повярвай че твоето чудо е факт.Нека Господ ви пази с бебчо и след 9м да се гушкате.Успех в сряда :crossfingers:
Благодаря ти, мила, за топлите думи, за всичко.
От цялото си сърце ти пожелавам теб да те сполети също едно такова ЧУДО! :D
*
« Отговор #37 -: Октомври 10, 2008, 17:58:02 pm »
Натали, според мен ЧХГ-то ти е страхотно!!!! може би си имала по-късна овулация, и си с 1-2 дни закъснение. Прегръщам те, мила, толкова се радвам, от толкова време чакам новини от тебе и днес случайно влязох в "Покажете си графиката". моля се за теб и вярвам ,че всичко ще е наред, аз също бях на дуфастон и но-шпа много време. Бъди спокойна, почивай си и те чакам в сряда да се включиш с така чаканата новина!!!
*

Nataly*

• 2785
« Отговор #38 -: Октомври 10, 2008, 20:09:21 pm »
Натали, според мен ЧХГ-то ти е страхотно!!!! може би си имала по-късна овулация, и си с 1-2 дни закъснение. Прегръщам те, мила, толкова се радвам, от толкова време чакам новини от тебе и днес случайно влязох в "Покажете си графиката". моля се за теб и вярвам ,че всичко ще е наред, аз също бях на дуфастон и но-шпа много време. Бъди спокойна, почивай си и те чакам в сряда да се включиш с така чаканата новина!!!
Ей, момичета, разплаквате ме с такава подкрепа.
 Благодаря ви.
Ами за закъснението си права днес ми е 4-ти ден закъснение. А ову не съм следила и незнам кога е било. Аз по принцип съм с по-късна овулация между 16 и 18 ден.
« Отговор #39 -: Октомври 11, 2008, 05:46:36 am »
Nataly честото миличка , ужасно много се радвам за теб !!! Още преди когато пишеше в седмичната тема на "Опити за забременяване" ми ставаше много мъчно поради твоята история и за това сега много се радвам да прочета тази толкова хубава новина . Пожелавам ти една прекрасна бременност и най-страхотното бебенце за което можеш да си мечтаеш !