du6ka Ами преди 3-4 седмици запознахме най накрая родителите ми с тези на мъж ми (след 2 години съвместен живот)
И майка ми беше купила някаква баница и я пекохме у нас, обаче пу да му се невиди непомня каква марка беше само ми направи впечатление че е с хартиена тава и доста по голям диаметър от моята. А за това когато писах че съм пекла такава баница беше на Белла и беше с тава от алуминиево фолио. Та тази дето мама я беше купила ми хареса повече от тази която аз купих. Може би мамината е била на Царица. По-добра от домашно направената няма, но вече пренасям 5 ден и съм толкова изнервена, че ми е все едно какво готвя и ям.
Днес почти не съм яла и нямам и апетит.
Към модераторите: Съжалявам за СПАМА
И вече по темата: Печена Сьомга и Картофена салата.
Мъж ми отново ме вкара в приключение. Пазарувахме в метро и защото си мислех, че ще се отърва от готвене на риба тази година (трябваше да съм родила вече). Взе че купи едно голямо филе от Сьомга.
Правих някаква импровизирана рецепта: Нарязах сьомгата на едри парчета, полях я със зехтин и прясно изцеден лимон, осолих с морска сол от мелничката, черен пипер пак от мелничката, сушени връхчета от копър на КОТАНИ. После шпиковах филетата и наслагах резънчета чесън. Трябваше и малко бяло вино да сложа, но понеже сме толкова ошашкани в къщи се оказа че има само червено.
Резултата беше одобрен от мъж ми
Изобщо не умея да готвя месо и риба, бивша и дългогодишна вегетарианка съм (13г), но пу да му се невиди, каквото месо или риба се захвана да готвя не се провалям.