С удоволствие, не си питала, не съм казала.
Предполагам за тортата питаш, хлебчетата са ясни.
Рецептата за тортата е от мамата, но с мои изменения.
Ще напиша аз как я направих.Купих едно готово руло, не помня фирмата. Един крем на Йоткер Mandella. Рулото се реже на филийки около 1-2 см. и се нарежда по стените и дъното на кръгла купа. Кремът се приготвя по описание на опаковката с прясно мляко. Аз добавям и орехи. Докато правех крема разтворих в чаша едно пакетче желатин пак на Йоткер в малко хладка вода. След 10 мин сложих самата чаша с желатина в друг съд с гореща вода ( това е, за да не се занимавам с водна баня ) и като поистине се смесва с крема. Вече смесения крем с желатина и ядките изсипвам в купата върху рулата. Най- откоре слагам няколко бисквити Закуска и слагам в хладилника ( може и във фризера преди хладилника за 10 мин. )за няколко часа 3-4, може и повече. Като се охлади достатъчно, внимателно обръщаш купата
върхо поднос за торта или каквото там решиш и те така
Много е вкусно.
А и още нещо, за да не се притесняваш, че ще ти залепнат рулата за съда, можеш да облепиш с прозрачното фолио вътрешността на самата купа.