0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: С надежда за много +++(6.10-12.10)
« Отговор #260 -: Октомври 10, 2008, 14:11:45 pm »
Бубичка,честито и леки 9 месеца ти желая.
Вики,това наистина е едно добро предложение с което пък може и да почерпим някоя и друга добра идея и за нас :wink:

« Отговор #261 -: Октомври 10, 2008, 14:15:21 pm »
Да, идейката е интересна и .
Да споделим как сме зарадвали и татенцата :lol:
« Отговор #262 -: Октомври 10, 2008, 14:22:26 pm »
Бубичка,честито.Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам .И да провлачиш крачета,че я виж какъв голям е списъка с кандидат мамите :)
Адашке,ти как си,възстанови ли се след лапарото?
« Отговор #263 -: Октомври 10, 2008, 14:34:23 pm »
Да,дано да провлача крачета. другата седмица чакам голяяяяяяямааааааааааааа опашка след мен :D :balk_16: :balk_5:
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #264 -: Октомври 10, 2008, 14:48:32 pm »
От твоите уста,Бубичка,в Божиите уши както се казва,дано опашката бременни да е много дълга.
Вики,идеята наистина е супер.Ние днес докато чакахме пред кабинета изписаха 3 бебета,мъжът ми толкова много се вълнуваше,че в очите му постоянно имаше сълзи,какво ли ще е чувството когато ние ще ставаме родители?

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

bobi 2

• 384
  • "член на групата 3 от 6" хихи
« Отговор #265 -: Октомври 10, 2008, 14:59:42 pm »
Бубе, честито и от мен :P Пожелавам ти много щастие, много спокойствие и всичко най-най :D
Вили, здрасти душко :D При нас нещо е тръгнало наопъки, та затова не обяснявам много много - толкова е хубава темата тези дни. Малко бяхме болнички всички, но сега вече сме по-добре. Вчера обаче един тип с БМВ ни удари с колата и бяхме се поизплашили малко :x Караше с доста висока скорост и не можа да си овладее колата. Караше на зиг-заг срещу нас, а ние нямаше накъде да избягаме и просто чакахме да ни удари. И сега като го пиша това направо ми иде да го  :bonk: Слава богу отървахме се само с уплах - обаче така му се накрещях не е истина просто.
Аа по твоя въпрос вече ще правим снимки - ама не можем да реагираме навреме нещо :D
« Последна редакция: Октомври 10, 2008, 15:07:28 pm от bobi 2 »
*
« Отговор #266 -: Октомври 10, 2008, 15:11:00 pm »
Бубе, честито и от мен :P Пожелавам ти много щастие, много спокойствие и всичко най-най :D
Вили, здрасти душко :D При нас нещо е тръгнало наопъки, та затова не обяснявам много много - толкова е хубава темата тези дни. Малко бяхме болнички всички, но сега вече сме по-добре. Вчера обаче един тип с БМВ ни удари с колата и бяхме се поизплашили малко :x Караше с доста висока скорост и не можа да си овладее колата. Караше на зиг-заг срещу нас, а ние нямаше накъде да избягаме и просто чакахме да ни удари. И сега като го пиша това направо ми иде да го  :bonk: Слава богу отървахме се само с уплах - обаче така му се накрещях не е истина просто.
Аа по твоя въпрос вече ще правим снимки - ама не можем да реагираме навреме нещо :D

Ми,то направо не да крещиш ами незнам какво.Пак добре че сте се отървали само с уплах.Иначе ти как си?Ходиш ли на бач?

« Отговор #267 -: Октомври 10, 2008, 15:14:58 pm »
Боби,тва не е наопаки,просто се случват такива неща.По въпроса с отреагирането-виж сега,ти си знаеш кога се случва най-често,приемаме че е сутрин като станеш.Та мъжо да става 15 минути по-рано,да включва фотоапарата и да те чака на позиция в банята!!!Кажи сега честно,кото драйфуцаш не се ли сещаш за нас и не те ли напушва на смях?!? :lol:
А между другото знаеш ли какво си мисля от вчера!Че с твоя ++,става 1 от 5.Знаеш кои 5 ,нали?!?Сега трябва само останалата част да те последва.Съгласни ли са всички от групата?!?Аз съм с две ръце ЗА!!!!
*

bobi 2

• 384
  • "член на групата 3 от 6" хихи
« Отговор #268 -: Октомври 10, 2008, 15:25:58 pm »
Сега 3 дни съм в болнични, обаче от понеделник пак. То само една колежка знае и са ме нагънали яко в работата. Новината няма да зарадва доста хора-точно свикнаха да разчитат и да съм им на разположение, пък и ако щеш като ни слагат в комисии по каквото се сетиш - знаем кой какво кога гледа, много сме се сработили, ама ще си намерят друг де, нямат избор.Парси :bighug:
Вили, ми то стана от вида не едно месо - дори не смея да отворя хладилника вече. Няма и да готвя - всичко ще прави мъжо :lol: Ама ха Сещам се за вас, ама нещо не става с ухилването, та не знам как ще стане снимката. Пък и като се знам каква съм юбавица на снимките. Чакам си ви Вили, Любекс, Парси, Адашке. Да не забравя и Роузи, Ели, двете Вики, Маринка, Деси, Светалчи, Соф и другите
« Последна редакция: Октомври 10, 2008, 15:32:14 pm от bobi 2 »
*
« Отговор #269 -: Октомври 10, 2008, 15:29:49 pm »
Боби,тва не е наопаки,просто се случват такива неща.По въпроса с отреагирането-виж сега,ти си знаеш кога се случва най-често,приемаме че е сутрин като станеш.Та мъжо да става 15 минути по-рано,да включва фотоапарата и да те чака на позиция в банята!!!Кажи сега честно,кото драйфуцаш не се ли сещаш за нас и не те ли напушва на смях?!? :lol:
А между другото знаеш ли какво си мисля от вчера!Че с твоя ++,става 1 от 5.Знаеш кои 5 ,нали?!?Сега трябва само останалата част да те последва.Съгласни ли са всички от групата?!?Аз съм с две ръце ЗА!!!!

« Отговор #270 -: Октомври 10, 2008, 15:39:30 pm »
Какви групички сте си заформеле бе мацки аааа  :dontknow:

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
« Отговор #271 -: Октомври 10, 2008, 17:21:45 pm »
Боби2,а така впрягай мъжо в домакинската работа ,да свиква  :)
Мацки,да ви питам някой знае ли този петък или другият ще отсъства д-р Даскалов,че каква съм патица  :lol:и не разбрах :D
« Отговор #272 -: Октомври 10, 2008, 18:15:47 pm »
Роузи,идея си нямам,ама що не звъннеш на регистратурата в медикус и от там ще ти кажат.
*
« Отговор #273 -: Октомври 10, 2008, 21:16:06 pm »
Адашке,ти как си,възстанови ли се след лапарото?
ооооооооо пушка съм! Щъкам още от втория ден! сега съм и в отпуска и цял ден меря улиците :lol: Тези дни даже и ловуваме , защото не се знае... :D Ако ми дойде започвам Лукрин за 3 месеца , което е многооооооо гадно за съжаление   :(
*
« Отговор #274 -: Октомври 10, 2008, 22:37:07 pm »
Бубе честито и от мен!Желая ти леки и безпроблемни  :cloud9:!!!!
*

tancheto

• 199
  • Всичко е възможно!
« Отговор #275 -: Октомври 10, 2008, 22:51:23 pm »
Лека нощ на всички!На ловуващите късмет, а на чакащите  stork-girl

« Отговор #276 -: Октомври 11, 2008, 00:09:07 am »
Здарвейте,
скоро не бях влизала тук, тъй като бях доста обезкуражена.
Виждам, че все още съм в списъка на 'успели мами', затова ще ви помоля да ме отпишете.....загубихме бебето :( преди месец.

Имах мисед, след абразио с вакуум все още имам кървене, бях на преглед преди седмица всичко изглеждаше нормално.
Имате ли идея от какво може да продължава това кървене(понякога само зацапване), болки нямам.

*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #277 -: Октомври 11, 2008, 07:05:39 am »
Добро утро,мили момимета.
Дано и днешния ден да е слънчев като вчера,
то ясно че лятото свърши ама ей тъй още малко слънчице да си откраднем,
хич не я обичам тая зима .
На всички пожелавам както винаги мнооооооооого усмивки,лек и успешен ден.
На работещите през уикенда -лека работа и по-полека с работенето,
на почиващите-приятна почивка и по-вечко ловуване.
Бени 13 ,много съжалявам за загубата ви,много мъчно ми стана като прочетах поста ти.Не знам какви успокоителни думи да ти кажа,едва ли ще те успокои каквото и да е ,прегръщам те силно и бъди силна.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
« Отговор #278 -: Октомври 11, 2008, 08:01:16 am »

Хайде да ви пожелая слънчева и приятна събота. :)

*
« Отговор #279 -: Октомври 11, 2008, 08:08:33 am »
Добро утро.
парси кафенцето ще го изпия да  :lol:, но келнера какъв е такъв рошав  :D :D :D, явно и той сега се става!  :D.
на всички пожелавам един прекрасен уйкенд  :)
« Последна редакция: Октомври 11, 2008, 08:18:21 am от zayana »