Добро утро,момичета!!!
Любе,трябва в 5 часа да си станала да го рисуваш това красиво кафенце
,браво моето момиче!!! :lol:Искам да знаеш,че много ми липсваш,с теб съм във свичко и няма ден,в който да не съм с теб и от разстояние да ти изпращам сила!Бори се,миличка,сега е момента да дадеш най-доброто и най-силното от себе си!!!Обичам те!
Нинче,с тая твоя скрита графика нищо не мога да кажа,но има ли вероятност да е рано за тест?!?Ако е имало няква късна овулация.Ако ли не-здраве да е,и отиди на лекар да видите какво е положението!
Бременната група,ще ви пляскам всичките наред по дебелеещите дупета ,да знаете!Толкова драпане издрапахте,та да се доберете до тия 2 чертички и сега вместо да се хилите като ряпи непрестанно и да се радвате на чудото,което се случва във вас,вие сте се затръшкали.Не е хубаво така,трябва да сте заредени с оптимизъм,а не да мислите най-лошото.Опасност винаги има и ще има до мига,когато ще гушнете бебчетата си,но нима трябва да живеете само в страхове и тревоги, и да пропуснете еуфорията и радостта от случващото се чудо.Ако не дай боже има да се случва нещо лошо,то ще се случи,но нима е нужно да мислите само за това и да си вредите с черни мисли и тревоги?!?Хайде усмихнете се и се радвайте на това,за което ние така мечтаем!!!!